Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.
A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.
Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).
Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|
De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.
Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.
Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.
Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.
Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.
A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.
Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.
És annyi önkontrollom mindig volt ,hogy ezt sose a nyilvánosság előtt csináljam hanem akkor amikor nem lát senki vagy csak max a tesóm aki viszont szerencsére a viszonyunk miatt ezt nem terekegeti ki hanem elfogadja mert szeretjük egymást ,hogy most néha egy évben egyszer-kétszer rámjön egy ilyen egy konfliktus miatt.
És szerencsére tudja azt ,hogy attól még ,hogy vannak néha ezek dolgaim alapvetően segítőkész és jószívű vagyok.
Erről tudnék bőven mesélni de felesleges.
nem ,tényleg van olyan hogy max nagyobb hangerővel de csapkodás nélkül megbeszélik a vitáikat. Értelmes ember szóval tud érvelni és semmi szüksége csapkodásra. Csak az értelmileg elmaradott ember szokott csapkodni tehetetlen dühében és az is csak azért mert nem volt gyerekszobája.
Nem csapkodunk semmi okból és kész, se tárgyat se semmit. Ha mégis azt a sporton vezeti le a kulturált ember. Ez nem sznobság, hanem alap viselkedési norma kérdése, ami nálad nincs meg.
tesód persze hogy elfogadja, mert mit csináljon, utáljon életed végéig? ő az okosabb és inkább kussol,de attól még 100% hogy még mindig veszettül dühös rád, csak valamiért ő képes arra hogy visszafogja az indulatait, veled ellentétben.
Tulajdonképpen az ,hogy csaptam az ajtót az már a vita után volt.
És hidd el azok után amiket már tettünk egymásért a tesómmal megbocsájtjuk ha az egyik hibázik.
Hogy csak egy példát említsek 1 évvel ezelőtt szintén megsérült akkor a bokája ment ki (együtt mentünk futni és rosszul lépett) nem tudott ráállni a lábára megint én meg nem akartam ,hogy besántikáljunk hanem felkaptam a vállamra a 88 kg-ját és futottam így vele 4-5 km-tert mire hazaértünk és onnan a szüleink bevitték.
Szóval azthiszem ez tökéletesen megmutatja miért fogadja el.
Mert amellett ,hogy van amikor ilyen dührohamaim vannak óriási szívem van.
Nem azért fogadja el ,hogy hát jajj a tesóm most mit tudok vele csinálni.
mégsem csapkodott és ordított veled amikor hazaért...
Ő tud uralkodni magán te nem.
Lehet hogy nagy a szíved,de kicsi a tűrőképességed és én az ilyen partnereket mindig messziről kerültem, mert rohadtul nem hatott meg a nagyszívűsége és a nagy csokor virág, ha minden érvelésnél ordibált/csapkodott (mert ennél jobban nem tudott érvelni).
Kell a halálnak ilyen habitusú ember, épp ezért már most kezd el ezt a tulajdonságodat leépíteni, mert kevés lány fogja ezt értékelni.
"Nem arról van szó ,hogy függővé váltam"
De. Napi 3-4 óra gépezésre szükséged van a kikapcsolódáshoz, és ha nem kapod meg, dührohamot kapsz. Ez bizony függőség.
Utolsó nem.
Akár hiszed akár nem a vírus előtt is 3-4 órákat játszottam napi rendszerességgel és sosem szóltak mert nem ment semminek se a rovására.
Se tanulásnak se mozgásnak.
66%-os elhiszem ,hogy fáj neked ,hogy érted ezt nem teszi meg senki hanem magadnak kell megoldanod ha valami baj történik veled ez tényleg nagyon rossz elhiszem🙂.
A másik pedig az , hogy más ,hogyha azt mondják ,hogy próbáljam meg visszaszorítani a jàtékot mert most dupla annyi időt vagyok gépnél a digitális oktatás miatt és más ha szószerint elém állnak ,hogy na fiam akkor most mivel digitális oktatás van délelőtt ezért te nem fogsz délután játszani mert azaz idő a számítógépnél amit eddig töltöttél délután az elmegy délelőtt és ezért csak délelőtt engedjük meg ,hogy ott legyél a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!