Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Én ezt nem...

Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.

Figyelt kérdés

A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.

Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).

Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|

De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.

Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.

Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.

Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.

Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.

A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.

Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.

2020. ápr. 22. 21:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/178 anonim ***** válasza:
35%
Miért a kérdező lenne a hibás azért, mert a közös szobájukban, zárt ajtóval, a tudta nélkül tök veszélyes gyakorlatokat csinál a testvére??? Az a neve, hogy street workout, nem pedig room workout. Menjen ki, vannak erre pályák és csinálja ott, a testvérével közös szoba nem erre való. Full hibás a srác és - ha valóban megtörtént, amit írt a kérdező - ilyen gusztustalan módon kelt hamis bűntudatot a saját testvérében? Ennek mégis mi értelme van, így is nagyon sajnálja szerencsétlen kérdező, pedig nem is hibás. Nem csapkodta az ajtót, hanem benyitott a saját szobajába, ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyit gépezik vagy sem, teljesen irreleváns a baleset szempontjából.
2020. ápr. 23. 09:26
 42/178 anonim ***** válasza:
90%
Ez a kérdés fals. A kórházas sztorinál csúszott ki a gyeplő a kezéből.
2020. ápr. 23. 09:32
 43/178 anonim ***** válasza:
42%

azért, mert így nem viselkedünk házon belül(sem) és akkor most mindig álljak a szoba közepén mert lehet hogy a hülye tesóm kicsapja az ajtót?

ennyi erővel akkor soha ne álljon a tesója az ajtó közelében sem, mert a kérdező nyugodtan lehet egy hülye , elkényeztetett kamasz, aki toporgás helyett tör-zúz, mert nem játszhat a játékával.

A kérdező a hibás, mert alapból ajtót csapkodni paraszt dolog és a többiek nem élhetnek úgy, hogy a család kamasza dührohamokat kaphat tehát még az ajtó közelében sem lehetnek, mert egy dühöngő kamasz bármikor dührohamot kaphat a legkisebb dolgokon.

Kérdező tanulj meg kultúremberként viselkedni és ez csak a te sarad, mert TE csapkodtál. Pont.

2020. ápr. 23. 09:35
 44/178 anonim ***** válasza:
90%

iiiigen nem csapkodta az ajtót hanem benyitott, ezért a tesó nem tekerte ki a karját az eséssel és sértette le a sarkát csak megcsúszott és vidáman edzett tovább-.-"

ezt írta a kérdező tessék figyelmesen elolvasni:

" hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót."

azt hiszem a kur.va nagy erővel,nem a sima ajtónyitás szinonimája

2020. ápr. 23. 09:38
 45/178 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyen és ehhez hasonló kitalált kérdések mire jók? Értem, hogy unatkoznak a kamaszok, vagy ebben a formában szeretnének figyelmet kapni,csak baromi átlátszó,unalmas és időnként szánalmas!
2020. ápr. 23. 09:48
 46/178 anonim ***** válasza:
32%
Jaj hagyjuk már. Neked nem szimpatikus a kérdező és ez beszél belőled. Különösebben nekem sem, de ez a baleset szempontjából mindegy, ahogy az is mennyire idegbeteg vagy sem. Képzeljük el azt, hogy késésben van, visszarohan még valamiért a szobajába és úgy nyitja ki az ajtót nagy elánnal, ugyanígy feldönti a tesót. Nincs élő ember, aki ha benyit a saját szobájába előzetes figyelmeztetés nélkül arra legyen felkészülve, hogy valaki az ajtóban kézenáll. Nekem egyébként nem szokásom az ajtóban álldogállni, de ha a testvére tegyük fel csak állt volna ott simán, maximum meglöki az ajtó, de semmiképp nem lesz belőle ilyen baleset. Az elvárható abszolút minimum, hogy szólok annak a szerencsétlennek, akivel egy szobában vagyok, hogy hahó, kézen fogok állni az ajtóban pls ne nyiss be, vagy legalábbis kopogjál.
2020. ápr. 23. 09:52
 47/178 anonim ***** válasza:
78%

Hát egy lendületes ajtónyitásból nem kellene balesetnek származnia. És az se halálos bűn, ha elfelejtesz kopogni. Azért is berohanhattál volna a szobádba, mert csengeni kezd a telefonod, és gyorsan fel akarod venni. Vagy eszedbe jut, hogy az asztalon felejtetted a szupertitkos naplódat / egy szerelmeslevelet, és el akarod ejteni, mielőtt a tesód olvasni kezdi.

Ha a kézenálló embert meglököd, az könnyen eleshet, és az a lendült, ami a saját testsúlyából származik, simán elég lehet a sérüléshez, akkor is, ha az ajtótól kapott plusz energia nincs ott.

Ez a helyzet pont olyan,mint amikor valaki magáról megfeledkezve a zsanér mellett az ajtórésbe teszi a kezét. Megtörténik néha azzal, aki az ajtófélfánál álldogál. Egy másik ember pedig előzetes figyelmeztetés nélkül becsukja az ajtót, mert nem látja, hogy a másik ujja ettől el fog törni.Nem kell hozzá dühösnek lenni, elég egy határozott mozdulat, csak úgy rutinból.

Magyarul: a számítógépezés, az egy külön ügy. Nem hiszem, hoyg serdülő gyerek esetében itt diktatórikus eszközökkel célt lehet érni, kisebbeknél se érdemes, de itt egy hatalmi harcban szülő csatát nyerhet, de háborút semmiképpen.A saját jól felfogott érdekében tárgyalnia kellene, amig lehet.

A baleset ettől teljesen külön kezelendő. Apád is benyithatott volna a szobába, mert demonstrálni akarja, hogy lám, a gépezéstől takarítani sincs időd, kosz van és rendetlenség...(Lehet, hogy nálad nincs, de ha én dühös lennék, ilyenekkel jönnék a gyerekemnek.) Akkor rá kéne most haragudni?

2020. ápr. 23. 09:59
 48/178 anonim ***** válasza:
30%

Na.. egy újabb játék függő idegbeteg hülyegyerek rinyálása.

Simán elvennék tőled a gépet, és találnék neked megfelelő feladatokat.

Ha lefáradnál akkor nem lennél idegbeteg.

De előtte valószínűleg szarrá vernélek a szüleid helyében.

2020. ápr. 23. 10:07
 49/178 A kérdező kommentje:

Nem úgy nyitottam ki az ajtót mint normális esetben?

Igen ezt elismerem.

Volt egy dührohamom mert megakarnak engem fosztani a délutáni videójátékozástól mert délelőtt is gép előtt vagyok a tanórák miatt amiről nem tehetek?

Igen

De ahhoz ,hogy ez így történjen tény , hogy kellet ahhoz ,hogy dühbe gurulnak de normális esetben nem ennek kellet volna történnie.

A szerencsétlen időzítés még rá tett egy pár lapáttal.

Ha 10 percel később nyitom ki így az ajtót akkor a következő történik:

Tesóm ott ül a szobában és azt mondja , hogy ember hülye vagy? Mi a kib.aszott bajod amiért így kell kinyitni egy ajtót?

Aztán elmondom ő röhög egyet és vagy mutat empátiát vagy nem és túl van tárgyalva.

2020. ápr. 23. 10:09
 50/178 A kérdező kommentje:

Maga a konfliktus azaz volt ,hogy elakadtak tiltani a géptől délután mert ha délelőtt is most gép előtt vagyok a tanórák miatt és ehhez hozzájön a délutáni játék akkor 6-8 órát vagyok a gépnél egy nap.

Ezek után ez engem felhúzott mert én nem tehetek arról ,hogy van ez a vírus és emiatt most délelőtt is gépelőtt vagyok mert óráim vannak és ezért délután már nem kapcsolódhatok ki (ami igenis jár mindenkinek ha már aznap befejezte a dolgait).

Igen ha függő vagyok mert kell nekem az a 3-4 óra kikapcsolódás mikor végeztem aznap a dolgaimmal már és szeretném kikapcsolni az agyam akkor azt vállalom igen függő vagyok.

De nem megy a tanulás és a mozgás rovására.

2020. ápr. 23. 10:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!