Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Én ezt nem...

Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.

Figyelt kérdés

A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.

Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).

Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|

De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.

Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.

Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.

Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.

Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.

A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.

Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.

2020. ápr. 22. 21:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/178 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ne idegeskedj,ez egy baleset volt .Majd írd meg mi lett a tesóddal.
2020. ápr. 22. 22:47
 12/178 anonim ***** válasza:
73%

Remélem minden rendben van a tesóddal és meg tudtátok beszélni.

Majd írd meg mi történt.

2020. ápr. 22. 22:55
 13/178 anonim ***** válasza:
17%

nálunk is volt ebből vita. Én home office-ban vagyok és meeting lett volna (előtte szóltak ráadásul 10 perccel :S) és a húgom nem akarta odaadni a mikrofonját mert játszik (amúgy már felnőtt csak most nem tud dolgozni). Mondtam neki csak 20 percre kell mire erélyesen bevágta az ajtót, mert csak ezzel tudta megerősíteni az érvét és a dühét. Ekkor felrohantam és elküldtem a francba, közöltem hogy önző, hogy semmi dolga és hogy erős játékfüggő és megfenyegettem, hogy ha legközelebb csapkodni merészel még a Wifijét is lekapcsolom. Ez bevált(egyelőre).

Te is játékfüggő vagy és fogd fel ez olyan mintha iskolában lennél hiába vagy otthon... a suliban sem lehet óra közben játszani, az ajtó csapkodásra pedig nem mentség semmi és az sem mentség, hogy nem tudtad, hogy ott a tesód. Indulatos ösztönlénnyé váltál és most már hiába sajnálod, mert a karját valszeg gipszelni fogják, de mindenesetre kap egy kötést az fiksz.

kérjél szépen bocsánatot és igenis csak suli és lecke készítés után játsszál...

2020. ápr. 22. 23:04
 14/178 anonim ***** válasza:
78%
Megéri olyan helyen dolgozni, ahol egy mikrofont nem tudsz venni?
2020. ápr. 22. 23:25
 15/178 A kérdező kommentje:

Most tartanak hazafelé a tesómtól kaptam egy üzenetet sajnos:(

Ez áll benne: Remélem most boldog vagy te ro...

Az orvos azt mondta ,hogy ezzel a kézzel felejetsem azt ,hogy valaha fogok még húzódszkodni vagy bármiféle keményebb megterhelést rárakni.

Köszönöm ,hogy ezt tetted velem azért mert összevesztél a szüleinkel egy ilyen baromságon és ennek én szívom meg a levét mert egy vadállat vagy.

A sarka akkor gondolom teljesen rendbe fog jönni de most sajnos ez a legkevesebb.

Óriási bűntudatom van most 😭😭

Még ha tudom is, hogy ebben a helyzetben el lehet nézni ,hogy ideges de nagyon fáj ,hogy most emiatt soha nem lesz olyan már a karja mint amilyen volt még ha a jó viszony meg is lesz majd később😭

2020. ápr. 22. 23:25
 16/178 A kérdező kommentje:

Utolsó ezt viszont kikérem magamnak.

Tanóra közben NEM JÁTSZOM.

Akkor játszom ha már befejeztem a tanórákat és megvannak a dolgaim a következő napra.

És igen igénylem azt a játékidőt ami megvolt azelőtt.

Attól ,hogy most interneten vannak az órák arról én mit tehetek?

Akkor ezért ne játszak délután mert délelőtt interneten voltak a tanóráim?

2020. ápr. 22. 23:30
 17/178 anonim ***** válasza:
39%

a tesód szívat

1. ilyet nem mondott neki a traumatológián az orvos, pláne, ha már hazafele tartanak és nem műtik

2. nem tudna gépelni sem atelefonon

2020. ápr. 22. 23:44
 18/178 A kérdező kommentje:

Csak az egyik keze sérült meg. Attól még tud írni de az igaz ha most belegondolok ,hogyha akkora baj lenne akkor sztem bent tartanák.

De nem tudom.

Most emiatt már nagyon sok beteget hazaküldtek mert mindenki a koronavírus sál foglalkozik.

2020. ápr. 22. 23:46
 19/178 anonim ***** válasza:
80%

“1. ilyet nem mondott neki a traumatológián az orvos, pláne, ha már hazafele tartanak és nem műtik

2. nem tudna gépelni sem atelefonon“

1. Egy súlyosabb ficam után simán előfordulhat, hogy már nem lesz olyan a karja mint régen, és korlàtozott lesz a mozgása. Én a bokámmal vagyok így.

2. Valószínűleg két keze van, nem egy.

Kérdező!

Egyértelmű, hogy a testvéredtől mindenképpen bocsánatot kell kérned, akkoris, hogy nem akartál neki sérülést okozni, nyilván. Lehet, hogy ideges voltál, de akkoris kellett volna tudnod kontrollálni az indulataidat, mert ez nem normális, és sajnos így miattad sérült meg a tesód is. Arra számíts, hogy az elkövetkezendő napokban biztos, hogy feszült lesz a hangulat, de talán jobb is, ha “meghúzod magad”, míg mindenki lehiggad.

2020. ápr. 23. 00:04
 20/178 anonim ***** válasza:
39%

valószínüleg egész éjjel játszol vagy ilyesmi vagy olyan vagy mint a tesóm csak akkor jösz ki a szobából, ha eszel és ebből lett elegük (jogosan megjegyzem)

és újfent a csapkodásra SEMMI sem mentség és simán igazat mondhat az orvos, mert már ott a felvételen látja, ha többet nem tud bizonyos mozdulatokat megtenni.

Amikor anyukám meghúzta a bokáját, a doki egyből elmondta mire számíthat a jövőben és sajnos igaza is lett :(

szégyelld magad amiért nem tudsz uralkodni magadon és ráadásul ilyen csip-csup úgy miatt.

2020. ápr. 23. 00:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!