Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek? Én ezt nem...

Most mit tegyek? Én ezt nem bírom idegekkel. Óriási a baj.

Figyelt kérdés

A szüleim iszonyatosan felidegesítettek így a késő délután volt egy elég komoly vitánk és hát eléggé ideges lettem és felmentem és kur.va nagy erővel nyitottam ki az ajtót.

Amivel nem lett volna még baj ha nem lenne egy Street workoutos tesóm kézállásos gyakorlat közben (közös szobánk van).

Ahogy kinyitottam az ajtót nagyon szerencsétlenül esett és így állt a karja _|

De sajnos emellett a sarkát bevágta az ágy szélébe így csak sántikálni tud.

Erre mindenki nekem esett őt bevitték én nem mentem velük mert nem akartam hallgatni a papolásukat és igazából azóta bent vannak és nem tudok semmit.

Nem akartam neki ezt okozni nem is tudtam ,hogy mit csinál egyébként jó testvérek voltunk de nagyon félek ,hogy ezután utálni fog egy életre.

Nem akartam neki ezt csak szimplán ideges voltam a szüleim miatt és ennyi.

Nem gondoltam ,hogy ez lesz belőle.

A szüleimmel azon vesztünk össze ,hogy sokat játszom a gépen és ugye most eleve tanulás miatt is kell a gép ugye és azt mondták akkor ha így folytatom akkor csak arra adják oda a gépet ameddig óra van.

Ezt most nagyon röviden fogalmaztam meg és szépen bővebben nem akarok belemenni.

2020. ápr. 22. 21:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/178 A kérdező kommentje:
Elakadtak=elakartak*
2020. ápr. 23. 10:26
 52/178 anonim ***** válasza:
41%

lényegtelen hogy "jaj hagyjuk mááár máskor is kinyithatta volna véletlenül így az ajtót és akkor mi van?"

Az van hogy ezt nem más tette , hanem te és nem véletlenül , hanem azért mert nem tudtál uralkodni magadon.

simogassátok a kérdező buksiját de nem azzal van a baj, hogy miatta esett el a bátyja, mert váéletlenek előfordulhatnak, hanem azzal, hogy a kérdező ez ösztönlény aki még ezek után is csak magát mentegeti ahelyett hogy belátnák így a házban viselkedni nem lehet, max a kocsmában elfogadott az ilyen viselkedés.

Most akkor mindenki vágja haptákba magát az otthonában mert egy kérdezőhöz hasonló alak bármikor dührohamot kaphat és véletlenül balesetet okoz? vagy mindig előre jelentse be a családjában mindenki, hogy épp mit fog csinálni, mert akkor a kérdező talán nem vágja véletlenül pofán egy ajtóval? komoly?!

2020. ápr. 23. 10:27
 53/178 anonim ***** válasza:
67%
mellékesen megjegyzem én a számítógépes munkámnál a szerződésemben benne van, hogy minimum 6 órát lehet gépezni akkor is jár az óránkénti 10 perces szünet és szemüveget is kellett ehhez csináltatom, mert nagyon roncsolja a szemet a napi 8 óra gépezés. Szóval igen, csökkentsd a számítógépes játékot és helyette csinálj valami mást, ami nem géphez kötött.
2020. ápr. 23. 10:30
 54/178 anonim ***** válasza:
27%

azt mondta az orvos is, hogy a betonon futkározást felejtsem el.

Ami nem azt jelenti, hogy nem leszel képes többet betonon futni, hanem azt, hogy ép térddel sem ajánlott.

2020. ápr. 23. 10:38
 55/178 A kérdező kommentje:

Nem egybe nyomom le azt a 6-8 órát kedves utolsó 🤫🙂

Ha végeztem az óráimmal még megcsinálom a dolgaimat más napra és elmegyek egyet futni csinálok egy kicsi otthoni erősítést én is és utána szoktam mégegyszer ugyanennyit játszani mint amennyi órám van kb.

Ezaz egyik.

A másik pedig ,hogy nézd meg hány streamer csinál 12-24 akár 48 órás liveot és semmi baja a szemüknek🙂

Ez a hat órás szabály óránkénti 10 perces szünetekkel egy annyira túlzásba vitt védelem ,hogy már fájdalmas.

De mind1 ez most csak az én véleményem volt.

2020. ápr. 23. 10:40
 56/178 anonim ***** válasza:
83%

szemészem érdekes nem ezt mondta, sőt romlott a szemem és semmit nem mondtam neki mégis kitalálta, hogy a számítógép miatt és azt is kitalálta hány órát nyomhatom, ha ez meg ez a baja stb. És megint csak mentegeted magad.

Nincs neked bolhányi bűntudatod se, csak a játék miatti hiszti forr még mindig benned.

2020. ápr. 23. 10:49
 57/178 A kérdező kommentje:

Nézd a tesómat sajnálom tényleg mert neki ehhez tényleg semmi köze nem volt. Este amikor hazajöttek beszéltem vele akkor már szerencsére lenyugodott valamennyire és végighallgatott bár azt nem mondom ,hogy nincs benne harag még de szerencsére már jobb a helyzet.

Azt ő is elismerte ,hogy jobb lett volna ha inkább nyitva hagyja az ajtót és ez akkor nem történik meg.

Meg a másik amit mondott ,hogy valahol meg is ért engem mert tényleg rossz érzés ha úgy fosztanak meg valamitől amit szeretsz , hogy nem is csináltál semmi rosszat mivel ez most egy kényszer helyzet és a videójátékozásom tényleg nem megy semminek a rovására (mint mondtam nem az van ,hogy 0-24 gépezés hanem ígyis teszem a dolgom) csak egyszerűen a digitalizált oktatás miatt dupla annyi időt vagyok a gépnél.

De ugyanakkor persze azt is hozzátette ,hogy ettől még haragszik mert ennek akkor se kellet volna így végződnie még ha valahol meg is ért.

Ebben egyet is értek vele de szerencsére megérti azt is ,hogy miért lettem dühös még ha nincs is egyensúlyban a két dolog.

Nem is azt kértem tőle ,hogy a cselekedetem értse meg hanem azt ,hogy miért lettem dühös ,hogy ezt miért éreztem igazságtalannak és ezt szerencsére megértette.

2020. ápr. 23. 11:03
 58/178 anonim ***** válasza:
59%

hát én nem a tesód vagyok és nem mentelek fel. Ajtócsapkodás proli szokás és kész, akkor is ha igazad volt, nem ez a módja és ennyi.

Mondhatsz bármit, felmenthet bárki, akkor sem illik ajtót csapkodni.

2020. ápr. 23. 11:06
 59/178 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam ,hogy ez nem volt proli dolog de azt neked is el kell ismerni ,hogy normál esetben nem kellet volna ennek megtörténnie.

És ha 10 percel később teszem ezt semmi baj nem történt volna.

És ez viszont ha tetszik ha nem el kell ismerned ,hogy ez egy nagyon szélsőséges eset volt ami történt.

És ha a tesóm ezt elismeri ,hogy igen normál esetben ez nem így történt volna akkor jobb ha te is elismered

2020. ápr. 23. 11:15
 60/178 anonim ***** válasza:
61%
Ha majd egyszer családod lesz, gyereked akkor hogy fogod magad érezni, ha egy dührohamod után a gyerekedet kell majd kórházba vinni? Az asszony tuti otthagy a francba.
2020. ápr. 23. 11:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!