Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14 eves lanyom, a testvere...

14 eves lanyom, a testvere szuletese ota a nagyanyjanal el, es nem szandekozik hazakoltozni?

Figyelt kérdés

Elsos gimnazista lanyom foggal korommel tiltakozott, hogy testvere legyen, de azt hiszem errol nem o dont.

Amiota megszuletett a testvere, a lanyom a nagyanyjanal van. Eloszor ugy indult, hogy csak a korhazban toltott napok alatt, aztan megkert minket, hogy amig a baba 1-2 hetes hagy maradjon a nagymamanal. Az iskola tole 20 percre van, tolunk 1 orara.

Ennek mar nagyjabol 6 hete. Azota nem tudjuk ravenni, hogy hazajojjon. A nagymamat nem zavarja az unoka, neki is jol esik a tasasag, es ezzel meg teszi is ala a lovat..

Volt egy probalkozas az osziszunetben, osszepakoltuk a cuccait es haza hoztuk.

Minden nap az iskola utan a nagymamanal ebedelt, kertem, hogy jojjon haza egyen otthon, ugy is otthon vagyok, de egy het utan megint a nagymamanal aludt.

A hetvegere sem akar haza jonni, es mar sirogorcsot kapok amiert igy eltavolodik. De kozben semmi energiam nincs arra, hogy fizikailag idelancoljam ot, es halgassam a hiszteriat.

A ferjemet is lathatoan zavarja, tobboszor probaltunk vele beszelni, arrol hogy mi lesz ha jon a baba, mi lesz utana, de ugy erzem, hogy felforgattuk az eletet, es szivbol gyulol minket.

Jo tanulo gyerek, es elhiszem, hogy nehez a gimi es sokat kell tanulni. Lehet, hogy mi sem a legjobbkor idozitettuk a tesot, de jo lenne ha mindenki tudna alkalmazkodni.

Meg is hogy tudnam haza hozni? Nem tudom bezarni ide! Iskolaba el kell mennie. Az hogy utana meg a nagymamahoz megy es nem ide azt, hogy tudom megakadalyozni ha a magymamat ez a szituacio hidegen hagyja?

2019. nov. 10. 10:07
 181/201 anonim ***** válasza:
6%

Már kevésbé volt az. Ha azt írod, hogy hasonló korú vagy, akkor 13-15-re fogok gondolni, mert a 17 jóesetben már bőven nem a kiskamasz csoportba tartozik, 12 és 17 között ég és föld a különbség, legalábbis kéne, az más kérdés, hogy manapság nem feltétlen van így.

Mindenki azért szül "mert csak, és kész", ez egy teljesen valid indok, senkinek sincs valami fennkölt indoka, hajtja a szaporodási ösztön. Szülni meg akkor fog a kérdező amikor ő és a férje akarja, ehhez semmi köze a lányának. Amíg az alap dolgokat biztosítja számára, addig nem igazán értem a hiszti okát. A saját szoba nem tartozik ide. Nyilván nagyon jó ha van, de nem alapfeltétel, a magánszférát meg lehet oldani másképpen is.

Mint írtam,a hozzád hasonlók miatt kétséges a gyerekvállalásom, nem pont miattad. Nem szeretném, ha az én gyerekem is így nyilatkozzon más nőkről látatlanban. Ezért kár belefeccölni x évet és energiát.

2020. júl. 10. 16:08
 182/201 anonim ***** válasza:
94%
"Mint írtam,a hozzád hasonlók miatt kétséges a gyerekvállalásom, nem pont miattad. Nem szeretném, ha az én gyerekem is így nyilatkozzon más nőkről látatlanban. Ezért kár belefeccölni x évet és energiát." - mondjuk az ilyen felfogású szülőktől tényleg az ég óvjon mindenkit, úgyhogy jól látod #181, neked nem való gyerek.
2020. júl. 10. 16:42
 183/201 anonim ***** válasza:
15%
Milyen felfogásútól? Aki nem akarja hogy nyomi értékrendű felnőtt legyen a gyerekéből? :D
2020. júl. 10. 17:11
 184/201 anonim ***** válasza:
89%
Olyan felfogású, aki a saját értékrendjét akarja a gyerekére erőszakolni, és ennek sikeressége esetén fogadja csak el a gyereket
2020. júl. 10. 19:26
 185/201 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem az nem gond, ha valaki nem akar gyereket. Az sem,ha nem szereti őket. Viszont a "lárvázás, férgezés, pulyázás" és a még sértőbb kifejezések a használóját minősítik, nem a gyerekeket. Megértem ha valaki CF-es, de azért nem ártana embernek maradni:)
2020. júl. 10. 19:31
 186/201 anonim ***** válasza:
2%
CF-es :D
2020. júl. 10. 19:38
 187/201 anonim ***** válasza:
8%
A lényeg lejött, mi?:D
2020. júl. 10. 19:44
 188/201 anonim ***** válasza:
10%
Le bizony. Lejött, hogy azt se tudod, miről beszélsz, de osztod azt, ami nincs is neked... az ÉSZ!!!
2020. júl. 10. 20:14
 189/201 anonim ***** válasza:
0%
Kifejtenéd?:D
2020. júl. 10. 20:15
 190/201 anonim ***** válasza:
0%
184, minden egyes szülő a saját érékrendje szerint neveli a gyerekét. Mégis hogy máshogy kéne?
2020. júl. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!