Hazakoltozni, egyedulalloként, gyerekkel, mi varna ram?
Figyelt kérdés
5 éve élek kulfoldon, a parommal ( kulfoldi). Van egy 3 éves gyermekunk. Nagyon sokszor eljatszom a gondolattal mostanaban, hogy ujra kezdem az életem otthon- egyre rosszabbul érzem magam ebben a kapcsolatban, és nem tudom, érdemes-e megmenteni. Itthon voltam a gyerekkel évekig, és volt egy-két olyan helyzet korabban, hogy csak ugy, kivancsisagbol elkuldtem egy -egy pesti cégnek, intézetnek onéletrajzot, kb olyan egy éve. Mivel nyelvekben egész jol otthon vagyok, nagyon sokan telefonaltak ram, tervezek-e hazakoltozni, ha igen, szukséguk volna ram. Persze nemet mondtam, de orultem, hogy ha netalan ugy dontenék, hogy hazamegyek, volnanak lehetoségeim. Elsosorban Budapesten. Nos, a kérdésem: ha megtenném ezt a lépést, milyen lehetséges " forgatokonyvek" varnanak ram? Mikkel kellene ujra megkuzdenem? Mennyire lenne nehéz? Milyen feladatokat kellene megoldanom? Kissé vicces, mert szerintem sokan azt fogjatok irni: " ebbol az orszagbol mindenki menekul el, te meg jonnél vissza" .. Szoval: egyedulalloként, egy kisgyerekkel, tudvan, hogy egy relative normalis munkat talalhatnék, nagyon rizikos lenne hazamennem, vagy sem? Ti hogyan latjatok? Koszonom szépen a valaszaitokat!2012. márc. 30. 18:57
1/8 anonim válasza:
Ha úgy érzed rossz a kapcsolatod a pároddal,és már TÉNYLEG nem lehet megmenteni,akkor szerintem haza jöhetsz.Ha jól beszéled a nyelveket,akkor még sok esélyed is van,hogy itthon felvegyenek egy normális munkahelyre.De arra gondoltál-e,hogy ha a párod látni szeretné a gyereketeket,akkor mi lesz?Vagy ő is jönne veletek?Mellesleg kicsit rizikós,de szerintem eltudnál helyezkedni itthon!Megkérdezhetném,hogy a párod milyen nemzetiségű,és melyik országban laktok?
2/8 anonim válasza:
Hol laknál? Az albérlet, és a rezsi drága. Lehet,hogy ajánlottak állást,de kisgyerekkel nem szívesen alkalmaznak senkit. Ha nem tudod kire bízni a kicsit,és beteg lesz,nagyon hamar munkanélküli lehetsz.
Ahhoz,hogy Pesten megélj,legalább 200.000.- nettót kell keresned.
3/8 A kérdező kommentje:
Van megtakaritott pénzem, meg tudnam oldani a kezdeti nehézségeket, mint pl lakaskeresést.
2012. márc. 30. 19:34
4/8 anonim válasza:
Első vagyok!Megkérdezhetném milyen nemzetiségű a párod,és milyen országban éltek?
5/8 A kérdező kommentje:
Kuldtem privatot :) De leirom akkor itt: francia
2012. márc. 30. 19:46
6/8 anonim válasza:
Jajj bocsánat!:)Nem láttam a privátot!:)
7/8 anonim válasza:
na jo, ez mind szep es jo, hogy ezt igy eldontotted, de az apanak mar nincs is beleszolasa abba, hogy hova viszed a gyereket? Nekem is kulfoldi a ferjem (angol), de biztos lenne egy-ket szava, ha lelepnek a gyerekkel. Ezt hogy gondoltad? Nem egyutt vallaltatok?
8/8 anonim válasza:
Annak nézz utána, milyen törvények vannak nálatok.A magyar törvények szerint nem vihetem külföldre a gyereket az apa beleegyezése nélkül.Legyél bátor és sok sikert.Vannak itthon rokonok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!