Tudsz olyan valós történetet amiben a testvér elszerette a tesója párját?
Figyelt kérdés
Nagy balhé lett belőle? Azóta is tart a harag?ma 19:57
3/9 anonim 

válasza:

Tudok.
Azóta sem beszélnek egymással (20+ éves a sztori, férfi tesókról volt szó).
5/9 anonim 

válasza:

Unokatestvérekről tudok, akik szoros kapcsolatban voltak. Az egyik szakított a sráccal, a másik nem sokkal később összejött vele, azóta házasok is. A két lány jóban maradt.
7/9 anonim 

válasza:

Én is hallottam olyat személyes ismerősöm hogy srác járt egy csajjal sokáig, aztán a tesója elszerette ott is asszem jártak egy ideig aztán a tesó elvette feleségül.
Úgy szép az élet ha zajlik.
8/9 anonim 

válasza:

Én ismerek is ilyet. Az egyik ex barátnőm jött össze utánam egy csávóval, majd 1 év után a csávót dobta és összejött az öccsével alig 1 héttel utána. Mondanom sem kell hogy már korábban elkezdődött ez köztük csak titkolták, de elég hamar kiderült, és hatalmas balhé lett belőle. Két srác össze is kapott rendesen, nem is állnak szóba egymással. A szülők szintén haragszanak rájuk, de azért a kapcsolat tartás megvan köztük. Már 10 éves sztori és mai napig együtt vannak, külföldön élnek, van gyerekük, házasodni még nem házasodtak össze, de már azt is fontolgatják egyébként.
9/9 anonim 

válasza:

Akit el lehet szeretni azt engedni kell... Hasonló sztori, hogy a srác (konkrétan szomszéd) az apja barátnőjét szerette el. Azóta is együtt vannak kb 15 év korkülönbség ellenére. A nevelt fiánál kb 10 évvel idősebb a srác... Sőt már össze is házasodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!