Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő alatt sikerült a...

Mennyi idő alatt sikerült a kistesó? Történeteket várok.

Figyelt kérdés

Első terhességemet nem terveztük, sajnos el is vetéltem.

Azonnal próbálkozni kezdtünk, a kilencedik hónapban fogant meg a lányom.

Most tesó projekt van. Sajnos ma megjött, ez eddig a negyedik sikertelen hónap.

Akik több hónapot próbálkoztak az első babával, annak a második könnyebben össze jött?

2018. szept. 21. 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
8 hónap próbálkozás kellett. Az első azonnal sikerült.
2018. szept. 21. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Minden nap van egy ilyen kérdés de sajnos teljesen feleslegesen mert nem lehet vadidegen nők szervezetével összevetni magad. Sőt, adott nőnek is lehet pl. 1. baba 2 hónap, kistesó meg 21 hónap után.

Teljesen mindegy hányan mit írnak most, mert semmi kapocs nem lesz azzal hogy te hogy jársz majd.

Hidd el, ez a válasz sokkal hasznosabb mintha leírom hogy nekem 11. hónap. Mert ennek amit írtam van információtartalma rád nézve és jótanács, míg ha unalomból leírom az én "számomat" az rajtad nem segít.

2018. szept. 21. 13:40
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem akarom hasonlítgatni, tudom én, hogy mindenki máshogy működik.. sőt azt is, hogy minden terhesség más..

Nem elkeseredettségemben kérdeztem, csak érdekel a téma. Nem fűszálat keresek, amibe kapaszkodhatok, teljesen nyugodtan várom a gólyát, csak érdekelnek mások történeteit.

2018. szept. 21. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az első 2 hónap, a második 8. Rokonoknál, barátoknál, (mind 35 év felettiek):

- mindkét gyerek rögtön, ovuteszttel

- elsőre vagy 6 évet vártak, a második fél évre rá szoptatás alatt sikerült, még első menzesz előtt

- az elsőre szintén vagy 6 évet vártak, a másodikra csak kettőt

- vagy 10 évet vártak, de elment (ráadásul középidőben), utána sikeres lombik volt, most vagy 3-4 éve nem jön a kistesó (nem tudom, mivel próbálkoztak eddig)

- három gyerek összejött mindig kb. fél-fél év alatt, a negyedik véletlenül egy alkalomból

- az első véletlen volt, a második fél év alatt és ikrek

2018. szept. 21. 14:01
 5/10 anonim ***** válasza:
A 4. hónapban jött össze a második, az elsőhöz 18 hónap kellett.
2018. szept. 21. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Az első azonnal, a második a második hónapban. A harmadik meg csak egy egyszeri vágynedvtől.
2018. szept. 21. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Első baba 6 év, második baba 2 hónap, szoptatás mellett. 😊
2018. szept. 21. 17:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia.van egy 5éves fiam aki 2év alatt sikerül.másfél éves volt mikor jött a tesó,de 9hetesen elvetéltem.utánna 3ho szünet ismét baba,aki szintén elment.majd 6ho szünet ismét baba,ismét elment,majd egy év szünet,ugyan az történt.ugyhogy 4vetélés után,és ujabb egy év szünet után most van pocaklako akivel ma töltöttem a 34hetet :)
2018. szept. 21. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Március végén vette le a spirál a doki április elején megjött és már nem ,szóval azonnal :)
2018. szept. 21. 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Az első gyerekkel 4 hónapig próbálkoztunk,a másodikkal 19 hónapig :)
2018. szept. 22. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!