Szeretnék olyan történeteket olvasni, amik erőt adnak. Tudtok olyan weboldalakat ajánlani, ahol olyan nők írnak, akiknek hosszú idő után sikerült teherbe esniük?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 09:21
1/5 anonim válasza:
Szia! Tudom milyen érzés hosszú ideje várni a kis jövevényre! Sajnos még nekünk sem sikerült és minden hónapot új esélynek éreztem. Sok-sok negatív tesztet fogtam már a kezemben én is , de egyszer csak megáld bennünket is a terhesség öröme. Épp most állok megint ciklus végén és még várok pár napot a teszteléssel, remélem mostmár sikerült. :) Szorítok neked és kívánom hogy mielőbb lábalj ki a rosszkedvűségből, sírós hétköznapokból. Sajnos tudom hogy ez áll most fenn nállad is,de próbálj meg túlesni ratja és tartsd szemelőtt a mottót : Új hónap, Új remények!
2/5 anonim válasza:
A történetek olvasgatása helyett kezd el egy kicsit az egészségeddel foglalkozni. Jobban jársz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. ápr. 28. 09:33
5/5 anonim válasza:
szia mi már 9 éve probálkozunk de sajna semmi! nap mint a sirás kerülget ha meglátok egy pici babát! én már ott tartok hogy nem akarok társaságba menni hogy ne kérdezgessék hogy mikor jön már a baba! iszonyatos érzés minden hónapba reménykedni! csodára várok mostmár minden hónapba! szurkolok nektek és ismerem énis ezt az érzést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!