Hazakoltozni Angliabol 3 gyerekkel Magyarorszagra. Van ertelme? Mar elegununk van ebbol a nyugati vilagbol.
Ha van hová hazajönni, el tudtok helyezkedni és nevelni a gyerekeket, akkor igen.
Bár arra készülj fel, hogy nem olyan kiszámítható a rendszer.
Most mondjuk várna titeket a csok, de ez is elég instabil....
Hát nézd, ezt neked kell eldönteni.
Jelenleg olyan a helyzet, hogy az értelmesebb emberek java fejvesztve menekül az országból külföldre.
Jelenleg egyre korruptabb urambátyám világ terjed Magyarországon, ebben néhányan nagyon jól megtalálják a számításukat, ha jó kormányközeli kapcsolataik vannak, a többinek meg csődtömeg.
A CSOK-ot akkor tudod kihasználni, ha egyébként is jól kereső, stabil egzisztenciával rendelkező "pógár" vagy.
Ha közszférában akarsz elhelyezkedni, vagy vállalkozni szeretnél, csak akkor gyere haza, ha erős a kapcsolati tőkéd a befolyásos körökben.
"Magyarorszagon munka szo alatt szalagmunkat kapsz". Szerinted Angliaban eddig mit dolgoztam? Hidd el, az emberek tobbsege, aki kikoltozik, szalagnal all egesz nap es nem igazgatoi helyeket toltenek be.
De koszonom a valaszodat, mert kivancsi vagyok minden pozitiv es negativ valaszra.
Azért ilyet ne kamuzzunk, hogy diplomával húst pakolt. Az ott Anglia, nem Magyarország. Ne akard bemesélni, hogy kint diplomával nem tudott elhelyezkedni. Legfeljebb úgy tudom elképzelni, hogy járt 1 évet az egyetemre, de nem diplomás.
Az meg, hogy 6 év alatt csak minimálbért tudtál kapni, hát, nem is tudom mit mondjak erre, hogy ne sértődj meg. 6 év alatt már bőven tudnod kellene annyira a nyelvet, hogy tudj jobb melót szerezni, ne minimálbéreset. Szóval nem csak a ,,nyugati világ" tehet róla, ha neked nem jött be a ,,nyugati világ álom".
Az meg oké, hogy sokan kint szalag mellett dolgoznak, de keresnek annyit, hogy minimális körülmények között megélj. Itthon tudod mennyit ér a minimálbér? Betudod fizetni a számlákat és kiadásokat. Ennyi. Nem tudsz mellette semmit se venni, nem hiába van, hogy olyan sokan mennek ki külföldre dolgozni. Szóval ahogy mondtam inkább próbálj meg ott kitörni a minimálbéres munkákból, mert ott még megtudsz élni. Itthon, ha nem vagy valamelyik pártnak fontosabb tagja, vagy valamelyik rokonod nem az nem fogsz tudni normálisan megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!