Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » ─ Legyen-e joga minden felnövő...

─ Legyen-e joga minden felnövő gyermeknek már az anyakönyvéből tudnia ─ minden kutakodás nélkül ─ kik a DNS szerinti szülei? ─ Minden megszülető gyermek anyakönyvébe kötelezően beírásra kerülne a DNS szerinti anya és a DNS szerinti apa.

Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 10:26
 81/129 anonim ***** válasza:
32%

"Nem kéne a komplett női nemet fosztogatónak beállítani még akkor sem ha a kakukkfióka neveltetése mélyen elitélendő." - ebben egyetértünk, ez kifejezetten a kakukkfióka-neveltető nőkről szólt.

Egyébként köszönöm az aggodalmadat, de nekem igen kiváló társam van, aki soha, semmilyen helyzetben nem helyezne egy embriót elém, és ha helyzet lenne, akkor én tudnám először. Egyszerűen férfiként természetesen a az ilyen helyzetbe került férfiakkal vagyok első sorban szolidáris és nem az érintett anyucikkal, de még csak nem is a gyerekeikkel.

2019. aug. 22. 15:57
 82/129 anonim ***** válasza:
68%

Olyan édi, hogy a GYK-n található összes frusztrált, nőgyülőlő férfinak otthon "kiváló" társa van. :) Persze, biztos azért hánytok kvázi epét, mert olyan jó minden. Ugye, toleranspont? Kár, hogy te már más platformon büszkén leírtad, hogy a te "kiváló társad" az dugja meg aki akarja, te meg pont lekakkantod ezt, annyira mély kapcsolat van közted meg a "kiváló" társad között.

Látom az "embriótelémhelyeziféltékenyvagyokacsúnyababucira" lemez még mindig pörög. De nyugi már! Két gyerekedet már állalmi gondozásba adtad, miután az exedet öngyilkosságba hajszoltad, azok meg nem jönnek vissza "eléd kerülni" :) Mindezek fényében meg egy teknőst sem igen bízna rád senki, nem hogy egy gyereket, szóval csitu van. De tudom azért leírod még ez majd még ezerszer/nap, szóval mondhatok én bármit :)

2019. aug. 22. 16:21
 83/129 anonim ***** válasza:
32%
"Kár, hogy te már más platformon büszkén leírtad, hogy a te "kiváló társad" az dugja meg aki akarja, te meg pont lekakkantod ezt, annyira mély kapcsolat van közted meg a "kiváló" társad között." - ahogy én is az dugok meg akit akarok.... szerintem nem kell, hogy ennyire elöntsön a sárga irigység, ez nem valami kivételezett helyzet, szerintem több százezer pár van kis hazánkban, aki nem kér a "keresztény-polgári-konzervatív" és hasonló jelzőkkel illetett "családi idillből" - ennek egy töredéke ország-világ előtt vállalja is ezt - a kvázi-nyitott kapcsolatot - és ezért soha sem kerülhet olyan helyzetbe, amiről ez a kérdés szól. A többség meg sunnyog, hazudik, fosztogat, és róluk szól ez a kérdés.
2019. aug. 22. 16:40
 84/129 anonim ***** válasza:
61%

Ja, így könnyű, ha annyira fosol embrióktól, hogy normális párkapcsolatod sincs, csak játszási. :D

Itt felnőttek beszélgetnek, spuri van.

2019. aug. 22. 16:41
 85/129 anonim ***** válasza:
56%
De, nekem teljesen normális párkapcsolatom van utolsó, jóval hosszabb ideje, mint az átlag házasságok hossza... csak - szerencsére - nem az a "keresztény-konzi" fajta... ilyen stílusban meg légyszíves a kedves felmenőiddel, ha megkérhetlek.
2019. aug. 22. 16:46
 86/129 anonim ***** válasza:
56%

:D Igen annyira szétvet a sárga irigység, hogy a férjem beéri velem, hogy el se lehet mondani. Hát valóban ennél rosszabb nem is történhet az emberrel, hogy nem viharzanak el mellőle mást dugni :))))

Lúzer.

Nekem hót mindegy hogy élsz, csak akkor nem kell menőzni a "kiváló" kapcsikáddal, ami abból áll, hogy egy házban éltek, és egy malacpersejbe dobjátok a fizetést. Ez nem kapcsolat. Van egy lakótársad, x éve, na bumm.

Monjuk elnézve téged, örülni kell, hogy ennyi is összejött, nem szabad nagy igényűnek lenni.

2019. aug. 22. 16:48
 87/129 anonim ***** válasza:
34%

Jóval hosszabb ideje, mi?

Így könnyű hosszú időt produkálni, mikor a "kapcsolatba" nulla meló van. Más 5 évébe többet tesz mint te a 20ba.

Mentegetheted magad, ezzel a lelkinyomorral de valóban NORMÁLIS kapcsolatot 1 évig nem tudnál fenntartani, meg sosem kellenél olyan nőnek aki valóban NORMÁLIS kapcsolatot akar. Így marad ez a vicc amiben élsz, és megmagyarázhatod magadnak, hogy de rohadt jó.

Ja és nem vagyok keresztény konzi :) Benézted. Ez meg az általad képviselt érték között még van egy jó nagy átmenet hála az égnek.

2019. aug. 22. 16:51
 88/129 anonim ***** válasza:
35%
#86, szerintem a "lúzer" leginkább a "parancsolat alatt élő ember" szinonimája. De ez természetesen mindenkinek a saját döntése, aki beéri a keresztény-konzi családmodell korlátaival - vagy nem jut más neki - az az ő dolga, az ő baja.
2019. aug. 22. 16:52
 89/129 anonim ***** válasza:
39%

"e valóban NORMÁLIS kapcsolatot 1 évig nem tudnál fenntartani, meg sosem kellenél olyan nőnek aki valóban NORMÁLIS kapcsolatot akar. " - és kinek és minek kellene ilyen kapcsolat amit te "normálisnak"nevezel, most már csak azt találd ki...

Szerintem a 2 leggyalázatosabb tartalommal bíró magyar szó a "rend" meg a "norma" - de szerintem már ezt is említettem.

Egyébként meg szimplán hülyeséget beszélsz, egy rendszerben minél nagyobb a szabadság foka, annál több meló fenntartani - de annál több örömet is ad a benne lévőknek. De persze mindenki azt csinál amit akar...

2019. aug. 22. 16:56
 90/129 anonim ***** válasza:
45%

Milyen "parancsolat" te szerencsétlen? :D azt azért még fel tudod fogni a csökött agyaddal, hogy valaki nem azért nem dug félre mert valaki ezt parancsolja, hanem azért mert tökéletesen elég neki a párja, akihez komolyan kötődik érzelmileg és szereti?? Mi köze ennek a kereszténységnek te llekinyomorék?

Az a szánalom hogy te beéred ezzel az EQ szinttel, amin tengődsz. De jobb is, átlag normális nő bottal nem piszkálna meg, szóval csak magyarázd lelkesen az értékrendedet.

2019. aug. 22. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!