Anyám beteges módon kutakodik utánam. Mit tehetnék?
Az egész történet már régebben kezdődött amikor a facebook fiókomba lépett be, és olvasgatta az üzeneteimet.Persze lebukott. Az elmúlt fél évben egyszer részegen jöttem haza, mivel a születésnapom volt, és gondoltam egyszer megengedhetem magamnak azt hogy igyak valamit, amúgy tiszta vagyok, nem dohányzok, nem iszok és más dolgokhoz sem nyúlok. Akkor átkutatta a táskámat. Itt jön a történet vicces része... Szeretek dolgokat rendelgetni Ebayről néhányszáz forint értékben, de egyszer az egyik eladó felcserélte a csomagokat, és nekem küldött véletlenül a csomagom helyett 1 doboz kínai viagrát. Ez a táskámban volt, és anyám teljesen kiborult amikor meglátta. Kijelentette hogy nem érti hogy mi van ráírva a csomagra, de egy barátnőjével megnézték neten és ez drog...a képeken is VARÁZSGOMBA van...na én itt kiégtem. A képen a dobozon egy here rajza volt, csak nehezen lehetett kivenni. Azóta azt hiszi hogy drogozok, pedig elmondtam neki a történetet, de nem hisz nekem. Folyamatosan a cuccaim között turkál, a leheletem szagolgatja ha hazajövök, a szobám összes szekrényét felforgatja és nem enged el sehova anélkül hogy ne nézné meg az adott barátom/barátnőm facebookját akivel megyek. Ha valaki olyannal találkozok akit nem látott még velem akkor rögtön jön azzal hogy honnan ismerem, mi a vezetékneve, drogozik-e stb. Az agyamra megy, apám nem csinál semmit. Folyamatosan azt mondogatja hogy drogtesztet csinál velem, és amikor megkérdezem hogy miért turkál a cuccaim között, akkor azt mondja hogy mert keres valamit...de sose mondja el hogy mit
Nagyon elegem van, kijelentettem már neki hogy nem bízok meg többé benne, mert eljátszotta a bizalmam ezekkel, mivel ez egy visszatérő dolog. Mit tegyek? Zárcsere a szobámon, és mindig zárjam az ajtót? vagy hogyan szoktassam le erről? Nem tudok elköltözni, diák vagyok és minden nap kb 2-2,5órát utazok a suli miatt. A kolesz nem megoldható, tele van.
17/L
Szerintem is drogteszt a legjobb módszer.
A zárcsere csak olaj lenne a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!