Unokatestverem 13 evesen nagyon csunyan beszel, foleg velem. Mit tehetnek? 16L
Amikor jatszik (csgo) is olyan szavakat mond, mint pl. “szopd ki a gcimet” meg ilyenek. Sot, olyankor olyan agressziv, hogy egyszer az egeret ugy foldhoz b*szta, hogy elromlott.
Nekem is messengerben a nevemet (semmi okot nem adtam ra) atirta “fsszopo nyomorek gci”-re.
Ilyenekkel mit lehet kezdeni? Egyszer mar felpofoztam emiatt, annyira felidegesitett a beszedevel, de nem hat ra. Tudom, az eroszak semmire sem megoldas, viszont en nem turom, ha valaki igy beszel, akar legyen haverrol vagy barkirol szo.
Valoszinuleg azoktol tanulta el, akikkel jatszik, csak nem ertem mire jo ez. Menonek hiszi magat ilyenkor vagy mi? Mit lehet ezzel kezdeni?
Ha már kénytelen vagy 1 levegőt szívni vele, ne kommunikálj vele semennyire. Nézd levegőnek, és ne érdekeljen mit csinál.
Azt nem tudom, messengeren hogy Írja át a neved (ott a fb neved van, amit te beítál, nem?), de töröld az ismerőseid közül, és probléma megoldva.
Ha bárki kérdezi, miért kezeled idegenként (levegőként), mondd meg, hogy ilyen emberre nem vagy kíváncsi. Majd ha emberi elfogadható módon viselkedik, és beszél, akkor te is emberszámba fogod venni.
Koszi a valaszokat:)
Negyes, messengeren be lehet allitani a becenevet minden beszelgetesben, es csak ti ketten latjatok.
printscreeneld le, es tedd ki a falara, hogy lassa minden ismerose milyen kulturleny
esetleg napiszarra kuldj be rola vmi gaz dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!