Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unokatestverem 13 evesen...

Unokatestverem 13 evesen nagyon csunyan beszel, foleg velem. Mit tehetnek? 16L

Figyelt kérdés

Amikor jatszik (csgo) is olyan szavakat mond, mint pl. “szopd ki a gcimet” meg ilyenek. Sot, olyankor olyan agressziv, hogy egyszer az egeret ugy foldhoz b*szta, hogy elromlott.

Nekem is messengerben a nevemet (semmi okot nem adtam ra) atirta “fsszopo nyomorek gci”-re.

Ilyenekkel mit lehet kezdeni? Egyszer mar felpofoztam emiatt, annyira felidegesitett a beszedevel, de nem hat ra. Tudom, az eroszak semmire sem megoldas, viszont en nem turom, ha valaki igy beszel, akar legyen haverrol vagy barkirol szo.

Valoszinuleg azoktol tanulta el, akikkel jatszik, csak nem ertem mire jo ez. Menonek hiszi magat ilyenkor vagy mi? Mit lehet ezzel kezdeni?

2017. dec. 31. 15:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy teljesen normalis volt eddig, nyaron valtozott meg es akkor kezdte ezt a beszedet. Letiltani mar reg letiltottam amugy facebookrol, eloben meg megprobalom ignoralni, bar eleg nehez lesz, ha egy csomot talalkozunk
2017. dec. 31. 17:35
 12/14 kovpet ***** válasza:
100%
Kamaszodik, most azt hiszi, ez a menő. Majd kinövi. Jó esetben :)
2017. dec. 31. 18:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ah tesóm is akkor hülyült meg, amikor rossz társaságba került.

Sajnos neki 10 év kellett, hogy kinője.

Amúgy igaza van annak, aki írja tiltsd le, meg ignoráld, úgysem tudsz semmit tenni.

2017. dec. 31. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát te magad sem írsz valami szépen. Mit gondolhatunk a beszédedről akkor? Gondolom a srác szülei, haverjai is ilyenek. Nehéz kérdés.
2018. jan. 2. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!