A 14 éves unokatestvérem egy 19 éves fiúval jár. Mit tehetnék, hogy ezt a kapcsolatot megakadályozzam?
A legnagyobb probléma, hogy a húgommal járt két évig ez a srác, és sajnos én is ismerem, tudom, hogy milyen alak. Drogügyletekbe keveredik - tudom, hisz én is vettem tőle - és rendkívül agresszív pasi. A húgom azért szakított vele, mert állandóan bántalmazta. Csak én kétszer! vittem be húgomat a Honvédba agyrázkódással, amit két hét alatt alig tudott kifeküdni, annyira hányt. Mindig teli volt kék-zöld foltokkal, amiket próbált kimagyarázni, de hozzám mindig őszinte volt és elmondta, hogy üti-veri a gyerek, ha nem tetszik neki valami... rendszeres volt, hogy a fejét a falba vagy az ajtófélfába verte és húgom megelégelte a dolgot és szakított vele.
A srác persze epedezett érte, ígérgetett, hogy minden más lesz, de húgom nem engedett neki. Lefogyott, zaklatta húgomat, utána ez átment fenyegetőzésekbe, és a mostani barátja a húgomnak fékezi le néha a srácot.
Úgy gondoljuk, hogy bosszúból csinálja, féltékenység miatt, hisz az unokatestvérünk 14 éves, teljesen tapasztalatlan és éretlen lány, aki vidéki. Minden hétvégét felbuszozik ez a lány a Népligetbe, hogy találkozzanak... Félek, mi lesz ennek a vége. Mit tanácsoltok? Nagyon aggódom és teljesen ki vagyok borulva. Néha még sírva is fakadok és nem tudom, mit tegyek.
Unokatestvéred szüleivel kellene beszélni erről. Oké, hogy a mai 14 évesek már érettebbek, s sokan azt vallják, hogy hadd menjenek szórakozni. Viszont én nem tartom elfogadottnak, hogy ennyi idősen a szülők tudta nélkül össze-vissza utazgat! Főleg hogy ilyen pasival találkozgat.
Szülei milyenek? El lehet nekik ezt magyarázni?
1. a honvédot messzire kerüljétek el a jövőben
2. meséljétek el mit művelt a srác a húgoddal. ha van egy kis esze szakítani fog, de ha szerelmes és elvakult akkor nehezebb lesz.
"13 évesen egy 16 éves srác aludt ott az unokatesómnál akit a facebookon ismert meg, "
akkor az ilyen f*sagyú szülőnek hiába magyaráz az ember. De felmérgelem magam, amikor ilyeneket olvasok. Milyen szülő az ilyen? S utána meg csodálkoznak, hogy 16 évesen már terhes a lányuk. Vagy náluk ez elfogadott lenne?
nagyon okos szülei lehetnek a csajszinak. ne is csodáljuk, ha a kislányba sem szorult több ész, és az ilyen alvilági drogos formákhoz vonzódik.
mivel a lányka be van hülyítve, így max akkor fog belőle kiábrándulni, ha már üti-veri. de akkor kell neked közbelépned, látleletet vetetni, és feljelenteni a csávót. mellesleg érdemes elhinteni a zsaruknak, h illegál dolgokban utazik a fiatalember, akkor nagyobb az esély, h lecsukják.
az a baj, h a szülei nem foglalkoznak vele, és nem nevelték belé már kicsi korától, h az ilyen bűnöző agresszív alakokkal még csak szóba állni sem érdemes, nemhogy randizgatni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!