Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos. Régen az unokatestvére...

Fontos. Régen az unokatestvérem idegesített de már 5 éve történt és még mindig nem szeretem ez miatt. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
nem úgy idegesített, hogy mérges lettem tőle hanem ilyen belső ideget hozott létre bennem.és még mindig nem szeretem azért amit tett.:( mit tegyek, hogy fel tudjam dolgozni ezt az ügyet vagy esetleg elfelejtsem?
2013. jan. 17. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Úúúú nekem is van ilyen rokonom. Egyszerűen nem tudom megmagyarázni miért van ilyen ellenszenv vele szemben. Pedig nem ártott semmit, mégis gyomoridegem lett ha megláttam, míg kicsi volt. Azóta 17 éves lett és még mindig nem szeretem. Nem tudom hogy lehet elmúlasztani és magam sem értem a dolgot.
2013. jan. 17. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:

És azt le fogod írni,hogy mit tett?

Talán így tudnánk véleményt alkotni......

2013. jan. 17. 20:27
 3/8 A kérdező kommentje:
hát elmondta, hogy hogyan végezték ki a zsidókat (ami akkor felizgatott) és nekem adta a pumás csuklószorítóját és amikor nem csináltam amit mondott akkor:"elveszem a csuklószorítót".meg irigylem, hogy idősebb nálam :(
2013. jan. 17. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
így értem -.-
2013. jan. 17. 21:02
 5/8 A kérdező kommentje:
mit tanácsolsz?
2013. jan. 17. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Tedd ki a haragot a szivedből, mert árt neked. Legyél inkább közömbös iránta. Igyekezz azon, hogy ne találkozz vele.
2013. jan. 17. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:

amikor kicsi voltam az egyik rokonom felvett egy parokat es azt mondta hogy o a zsakos ember es elvisz. nevettem, es mondtam, hogy nem o az, mert felismertem. de o csak eroskodott es akkor osszekotozott, betett egy dobozba, es az osszes jatszopajtas fiut ravette, hogy pisiljek le a dobozt. koztuk volt a batyam is. azota nem talalkoztam vele, de valoszinuleg kozombosen viselkednek vele, ha pedig o nem, megprobalna kedveskedni vagy bunkozni, ugy kuldenem el pcsaba, hogy visszamenoleg is gyerekkori traumaja lenne. erdekes modon batyamra (tudatosan legalabbis) nem haragszom.

szoval szerintem ne parazz egy hulye csukloszoriton;)

2013. jan. 18. 02:32
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a tanácsokat. De már nem idegesít és a csiklószorítót se használom már :D
2013. jan. 18. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!