Nem akarok hazamenni karácsonyra emiatt. Mit tehetnék?
Meghalt nagymamám és az urnát eltemették, de a kandallón ahol egy kis oltár van kialakitva láttam egy pici porcelán üveget, ami nem volt letakarva, és szándékosan nem néztem bele, mert tudtam, hogy a hamvai vannak ott, legalábbis egy részük. Nem messze van az étkező asztal, és nem fogok ott tudni enni, mert elég ha kinyitják az ablakot, huzat lesz, szállhat a porral együtt, és ez számomra elviselhetetlen...
Azt meg megertem, ha vki urnát tart otthon, szíve joga, na de maradványokat nem lezárt üvegecskében???
Hogyan kérdezzek rá? Lehet nem az, amire gondolok, de elég valószínu.
Nem akarok ízléstelen lenni, mégis az leszek. Azidő alatt amíg te távol voltál, már az egész lakás tele van a hamvaival, mindenhol ott van.
Ki temette el és hol és mikor, kertben, köztemetőben (?) ha temetőben van, akkor 0 az esély arra, hogy az ő hamvai vannak a lakásban egy tálkában.
Adnak ki hamvat kis tárolóban de az tuti, hogy nem egy nyitott valami.
De miért félsz tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!