Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok hazamenni karácsony...

Nem akarok hazamenni karácsonyra emiatt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Meghalt nagymamám és az urnát eltemették, de a kandallón ahol egy kis oltár van kialakitva láttam egy pici porcelán üveget, ami nem volt letakarva, és szándékosan nem néztem bele, mert tudtam, hogy a hamvai vannak ott, legalábbis egy részük. Nem messze van az étkező asztal, és nem fogok ott tudni enni, mert elég ha kinyitják az ablakot, huzat lesz, szállhat a porral együtt, és ez számomra elviselhetetlen...

Azt meg megertem, ha vki urnát tart otthon, szíve joga, na de maradványokat nem lezárt üvegecskében???

Hogyan kérdezzek rá? Lehet nem az, amire gondolok, de elég valószínu.

2017. dec. 12. 00:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Miért vagyok gyerekes és miért félek tőle? Mert érzékeny vagyok és nem tudom elviselni, hogy a szeretett nagymamám a levesemben úszkáljon, vagy a lakásban összevissza. Ha ennyire ragaszkodtak hozzá, akkor zárt dobozba is tehették volna. Különben úgy néz ki, hogy kb 5cm nagy, és 1cm keskeny, kissé körte formájú, azaz feljebb egyre keskeneyebb.
2017. dec. 12. 15:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, hogy nyitott edényben tárolják a hamvakat. Ahhoz elég betegnek kell lenni, elég egy kis huzat vagy egy rossz mozdulat és borul minden.
2017. dec. 12. 15:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem is beteg, de rögtön ez volt az első gondolatom... különben lakik a családban egy beteg, és őt nagyon megviselte a halála... nem tudom, hogyan kérdezzek rá, mert mint írtam, tudják, hogy hamar rágörcsölök az ilyesmikre, és hazudnánam.
2017. dec. 12. 15:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem miért csinálsz ebből ekkora ügyet. Én megértem, hogy zavar de mi a francért nem tudod kinyögni, hogy " mi van abban az edényben?" Ennyi. Miért hazudnának? Egyébként meg nyilván nem egy nyitott edényben tárolják a nagymamát, hogy szanaszét röpdössön a lakásban. Ha valóban ő van benne valószínű le van dugaszolva és nem repül ki belőle az első fuvallatra. Nem kénr ebből ekkora ügyet csinálni. Ha a szüleiddel sem vagy képes kommunikálni akkor mi lesz veled az életben?
2017. dec. 12. 16:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Mielőtt rögtön következtetést vonnál le, csak mondom, hogy a szüleim gyakran hazudnak nekem, mert félnek, hogy rosszul leszek. Apám azt sem tudta elmondani rendesen, hogy meghalt a nagyi. Ha megkérdezném, mi van benne, biztos kitalálják, hogy csak dísz, és ha rákérdezek, nem a maradványai-e, akkor azt mondják, hogy dehogy. Ismerem őket. Talán úgy fogok rákérdezni, hogy nem lehetett e eltenni a hamvaiból nyakláncba, mert az egyik barátnomnek idén halt meg a nagyija, és ő csinált ilyet. Lehet, ilyenkor nem fog attól tartani, hogy félek és elmondja az igazat.
2017. dec. 12. 16:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Már háromszor leírtad, hogy nagyon gyenge idegrendszerű vagy. Talán keress fel egy pszichológust.

Bele fogsz halni az életbe, vazze.

2017. dec. 13. 12:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Négyszer írtad, elszámoltam...
2017. dec. 13. 12:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk el is hihetnéd amit mondanak. Vagy odamehetnél és megnézhetnéd a saját szemeddel. Ha mindenből ekkora cirkuszt csinálsz mi lesz ha valós problémáid lesznek? Utálom ezt a pszichológus dumát de ez esetben igazat kell adjak. Egyébként meg mind meghalunk, még te is. Teljesen normális dolog, csak a mai társadalom úgy tesz mintha mindenki örökké élne a halál meg valami szörnyű tragédia volna nem a világ leg természetesebb dolga. Egybként is mindegy mit írunk semmi nem jó ezért meg azért. Valójában csak problémázni akarsz ami elég unalmas. Kérdezd meg vagy nézd meg....más megoldás nincs. Vagy görcsölj rajta életed végéig és soha ne menj abba a lakásba. 😁
2017. dec. 13. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!