Karácsonyra könyvet akarok venni a barátnőmnek mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Valami romantikus könyvre gondoltam mert szereti az ilyeneket, tudnátok valami ötletet adni?2011. dec. 14. 19:57
1/14 anonim válasza:
Legyen Vörös Pöttyös könyv:) néz utánuk
2/14 anonim válasza:
Danielle Steel összes. Ő csak romantikus regényeket ír.
3/14 anonim válasza:
attól függ, hogy hány éves a barátnőd. Ha 15-18 között van akkor tényleg csak a vöröspöttyösök között gondolkodj, a lány és a farkas például nagyon jó lenne, nekem tetszett. :) Nekem a Steel könyvek nem jönnek be, így azt nem ajánlom, de ez ízlés kérdése, olvass bele, és ha neked tetszik akkor vedd meg azt :)
4/14 anonim válasza:
Nicholas Sparks: Szerelmünk Lapjai
A legjobb szerelmes regény a világon szerintem :)
5/14 anonim válasza:
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Nagyon nagyon jó ez a köny én az egyetemi ballagásomra kaptam és nagyon tetszik, romantikus és eseménydús :)
6/14 A kérdező kommentje:
20 éves
2011. dec. 14. 20:20
7/14 anonim válasza:
Ha szereti a krimit akkor a Millenniumi trilógiát ajánlom én le se tudtam rakni :)
9/14 anonim válasza:
Ken Follett - Katedrális
utána az Idők végezetéig. Imááááááááááádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!