Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonyra könyvet akarok...

Karácsonyra könyvet akarok venni a barátnőmnek mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Valami romantikus könyvre gondoltam mert szereti az ilyeneket, tudnátok valami ötletet adni?
2011. dec. 14. 19:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt:

Minden idők egyik leghíresebb románca Amber St. Clare életét meséli el, aki a 17. századi Anglia polgárháborús zűrzavarában nemesek törvénytelen gyermekeként születik, és egy parasztcsalád neveli föl. A gyönyörű nővé cseperedő Amber mit sem sejt előkelő származásáról, de úgy érzi, többre hivatott annál, hogy egy falusi gazda feleségének egyhangú életét élje. Egy napon katonák érkeznek Marygreenbe, s a tizenhat éves lány rögtön beleszeret az egyikbe, a fiatal és jóképű Lord Carltonba. Londonba szökik vele, ám néhány együtt töltött, mámoros hónap után állapotosán, pénztelenül az utcára kerül. A saját kárán tanulja meg, hogyan boldogulhat ebben a csalókkal és képmutatókkal teli városban, és mivel nem lehet a szeretett férfi felesége, elhatározza, hogy ravaszsága, bátorsága és főként szépsége révén bármi áron, de kiharcolja magának a legnagyobb kiváltságot, amelyet a kor Angliájában egy nő megszerezhetett: II. Károly király kedvenc ágyasa lesz. Kathleen Winsor ma már klasszikusnak számító regénye megjelenésekor azonnal óriási sikert aratott. Tizenhat országban lett bestseller, huszonhárom nyelvre fordították le, és film is készült belőle.

De a Katedrális is jó, meg a Millenium Trillógia, de ez igazi lányos könyv, ráadásul szerintem komolyabb is. Bárcsak én először olvashatnám el :)

2011. dec. 14. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a Müller Péter könyveknek örülne...Pl. a Szeretetkönyv, vagy a Szeretetről, szerelemről, szeretkezésről stb. :))
2011. dec. 14. 21:49
 13/14 anonim ***** válasza:
A Nicholas Sparks-könyveket szokták szeretni a fiatal romantikusabb lelkületű csajok. Én a magam részéről pl. Ugron Zsolnától az Úrilányok Erdélybent szerettem nagyon a mostanában megjelent romantikusabb könyvek közül. Ha meg szereti a paranormálisabb-fantasysabb dolgokat (Harry Potter, Twilight, Vámpírnaplók stb.), akkor Az éhezők viadalát ajánlanám, én imádtam (ez egy trilógia első része).
2011. dec. 14. 23:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Fábián Jankától az Emma szerelme nagyon-nagyon jó!!! 400 oldalt pár nap alatt kiolvastam, ami nálam nagy szó! :)
2011. dec. 15. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!