─ Legyen-e joga minden felnövő gyermeknek már az anyakönyvéből tudnia ─ minden kutakodás nélkül ─ kik a DNS szerinti szülei? ─ Minden megszülető gyermek anyakönyvébe kötelezően beírásra kerülne a DNS szerinti anya és a DNS szerinti apa.
#49 " És szerinted kit viselne meg jobban? Azt a gátlástalan nőt aki képes volt erre vagy az odáig tévhitben nevelkedő gyereket vagy a szerencsétlen apát aki teljesen hülyére vettek?" - erre a választ megtalálod a #47-ben linkelt kérdésben.
Egyébként rövid távon nyilván a kvázi-apát viselné meg, de ez olyan, mint egy rosszindulatú daganat eltávolítása... akkor piszok rossz, sugár, kemo meg minden ótvar hónapokig - de innen lehet tovább lépni, és felépíteni egy őszinte életet.
"A nő meg előadná az önsajnáltató meséjét,hogy ezért meg azért tette. Az ilyen ember nem képes elismerni és mélyen magába nézni,hogy mekkorát hibázott." - semmi gond, "nem hajlandó", de igen hamar észre fogja venni, amikor ott marad tök egyedül, és még a gyerekének is el kell számolnia a dolgokkal.
Teljesen felesleges pénzkidobás. Nincs orvos, pocsék az oktatás, lepukkantak az ovik, stb. Erre nincs pénze az államnak. A másik lehetőség, hogy havonta X ezret pluszba bevasalnak rajtunk adóban, hogy legyen rá pénz. Nos, én egy fillért sem fizetnék be azért, hogy a Gipsz Jakab, aki nem jól választotta meg, hogy kivel alapít családot, nyugodtan aludjon.
A Gipsz Jakab szépen menjen és csináltassa meg saját zsebből, magán úton! Valami 40-60 ezer forint. Amikor mindenki 200 ezres telefonokkal futkos, szerintem ezt is ki lehet gazdálkodni. Akinek nincs erre pénze, annak ez nem is fontos. Ennyike.
Teljesen ingyen is meg lehet válogatni, hogy kivel henteregtek össze, nem kell mindent benyelni csak azért, mert vállalhatóan néz ki a nő és van punci. Aztán egy életen át izgultok, hogy ki ejthette teherbe, mert 40 ezret nem tudtok kiköhögni.
Azt még hozzáteszem, hogy most is joga van bárkinek megcsináltatni egy dns tesztet, hogy a szülei tényleg a szülei. Csak dns minta kell azoktól, akik az anyakönyvön szerepelnek.
Magán úton, saját zsebből!!
Ez hogy kezdődne el? Mert ahogy valaki említette, egy ilyen 1984-féle sztorit el tudok képzelni, de azt, hogy az egész hogyan kezdődne, az érdekes lenne. Hisz máshogy ezt nem lehet megcsinálni, csak kényszerrel. Én az ujjlenyomatomat sem adtam a személyimhez, és nem azért, mert tervezek bűnt elkövetni.
Mert gondolj bele, az első "csaló" hogy kerül be. Szülésnél vesznek DNS-t a nőtől, a férfitól, a gyerektől. Kiderül, hogy nem apa az apa. Akkor akit a nő megnevez, ahhoz kimegy a rendőrség, és elviszik kényszer DNS mintavételre?
Miért a nőt sarazza mindenki? A férfi is ugyanúgy hibás, hiszen ő meg felcsinalt egy férjes asszonyt. És kiertesitened a mit sem sejtő apukákat, hogy örömmel értesítjük, van egy gyereke adatbázisunk szerint.
És mi a helyzet a nemi eroszakbol fogant gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!