─ Legyen-e joga minden felnövő gyermeknek már az anyakönyvéből tudnia ─ minden kutakodás nélkül ─ kik a DNS szerinti szülei? ─ Minden megszülető gyermek anyakönyvébe kötelezően beírásra kerülne a DNS szerinti anya és a DNS szerinti apa.
"Szerintem a 2 leggyalázatosabb tartalommal bíró magyar szó a "rend" meg a "norma"
:))) ha én is ilyan evolúciós zsákutca lennék, nullás EQ-val én is így gondolnám.
", átlag normális nő bottal nem piszkálna meg" - hála az égnek:)))
(ez kölcsönös, és nem is vagyok rászorulva szerencsére)
:D Nem, nem szorulsz rá. Hát minő szörnyűség lenne már egy olyan nő melletted, akinek valóban egy társa vagy, az egyetlen aki melett nem kell más, nem pedig egy kétlábon járó sokadik pénisz, egy lakótárs, aki mellett kevesebb a rzsihányad.
Mondogasd még magadnak :)
"Boldogságodat" meg mi sem bizonyítja jobban ahogy itt förcsögsz, és próbálod a monogám kapcsolatban élőket vallásifanatikusoknak beállítnai.
Szánalmas. Zabigyerekt meg a fajtád csinál, kitudja hányat nem az, akinek nincs szexuális kapcsolata csak a saját párjával.
Azért gondolja, mert így könnyebb igazolni az ideológiáját. Rossz lehet beimserni, hogy egy megkeseredett érzelmek nélküli ember, aki x-edik péniszként funkcinál a saját lakótársnál, amit ő kapcsolatnak nevez.
Neki vannak a hozzá hasonlók, és a vallási fanatikusok, illetve a hozzá hasonlók, és a "monogám" kapcsolatban félre járók. Nincs átmenet, így könnyebb.
"en vilag eletemben monogam voltam es ateista" - #94, ez ugye a te problémád és nem az enyém:)
Egyébként simán lehet valaki monogám és ateista... nem kötelező ahhoz hívőnek lenni, hogy valaki a "keresztény-konzervatív" családmodellt - vagy ha úgy jobban tetszik az Európában hagyományos családmodellt - tartsa követendőnek, a két dolog ilyen módon nem függ össze. De ez itt nem az a téma, hogy hosszasan elmeséljem, hogy valójában mi mivel korrelál.
"egy megkeseredett érzelmek nélküli ember, aki x-edik péniszként funkcinál a saját lakótársnál, amit ő kapcsolatnak nevez." - eddig is hozzászoktam hogy te általam elmondott ténymorzsákból kombinálsz össze hetet-havat és mindenféle ostobaságot, csak hogy megpróbálj lejáratni - ami rendszerint nem jön össze:))) Közben meg oly ostobácska vagy, hogy egyszer lelencben sínylődő gyerekeket vízionálsz nekem, másfelől kifejted, hogy genetikai zsákutca vagyok... és egy percig se zavar, hogy a kettő együtt nem jön össze...
De tudod mit, hullajtok neked megint egy kis info-morzsát, hogy ki ne fogyj a municiódból: szegény lelencben sinylődő kicsi magzatom - aki a valóságban már bőven házas:) - valódi nyitott házasságban él a párjával, nem olyan "szökőévente egyszer kvázi nyitottban" mint mi... és bizony, szokták hármasban is... meg lehet, hogy jának swingerbe is, ezt konkrétan nem tudom.
És tudod miért? Mert így akarnak élni, mert nekik így jó, élvezni akarják a szexet és nem szűk korlátok közé szorítani... hiába, jó géneket örökölt:)))
Na pá...
Most ezen lepődjek meg? :) Ilyen ez mikor valakinek nem volt szerető családja, és ő maga is egy érzelmi nyomoronccá vált. Ki mit hoz magával az életben.
Legyél magadra nagyon büszke, na, suttyó proli :) Ezt mind létre tudtad hozni.
Legközelebb arra is hogy kimetél reggel wc-re, abba is kb annyi erőfesztíés van mint a dugásban, meg a nulla energiabefektetéses kis kapcsikádba.
Kár hogy valódi érdemeid nincsennek az életben.
"na, suttyó proli :)" - bocs, de ezt dicséretnek veszem.
Szólj, ha megértetted, miért... A saját kapcsolatomban meg még mindig nekem kell jól éreznem magam, az meg adott, úgy tűnik, boldogabbak vagyunk együtt, mint a hasonló ideje együtt lévő párok 90%-a...
Hogy neked vagy bárki másnak hogy tetszik - nos az tökéletesen indifferens:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!