─ Legyen-e joga minden felnövő gyermeknek már az anyakönyvéből tudnia ─ minden kutakodás nélkül ─ kik a DNS szerinti szülei? ─ Minden megszülető gyermek anyakönyvébe kötelezően beírásra kerülne a DNS szerinti anya és a DNS szerinti apa.
"Viszont az igazság se bunkó, hogy folyton fejbe verjük vele egymást. Főleg ha a másik cseppet se kíváncsi a mi igazságunkra" - ebben önmagában természetesen igazad van, csak az a baj, hogy ebben a felállásban értelmezhetetlen a dolog. Szerinted, ha megkérdeznéd a "kakukkfióka-nevelő" férjet, vagy az örökbefogadott gyereket, hogy kíváncsi-e a származással/származásával kapcsolatos igazságra, szerinted hány százalék mondana rá nemet, illetve hány százaléknak válna rögtön nyilvánvalóvá, hogy eddig hazugságban élt?
Szóval ezek biztosan nem azok az esetek, ahol az idézett kijelentésed igaz. Arra azok a példák jók, ha valaki valakit a vallásával-pártállásával és hasonlókkal kapcsolatban győzköd kéretlenül, vagy ha például valaki a saját egészségi állapotával kapcsolatban nem akar tudni valamit, mondjuk hogy hány százalék esélye van belehalni egy műtétbe, örökölt-e egy bizonyos betegséget - mint a House-ban a 13-aska a Huntington-choreát - vagy ilyesmit.
Gondolkodjunk már egy kicsit józanul is.
Rengeteg olyan orvosi beavatkozás van, ahol az orvos kérdezi a felmenőiről is a pácienst.
Ilyenkor a dokinak összehazudnak valamit, hogy a "kakakukk fiókáról" ne derüljön ki az igazság?
Elhallgatni a gyerek elől a DNS szerinti szülő kilétét egyenesen bűncselekménynek tartom.
Elfog jönni az idő, amikor jogilag is bűncselekmény lesz, ha valakitől megtagadják/eltitkolják a DNS szerinti származást.
"Elfog jönni az idő, amikor jogilag is bűncselekmény lesz, ha valakitől megtagadják/eltitkolják a DNS szerinti származást."
ÁMEN
Kedves Kérdező!
ha én felajánlom a petesejtemet, egy olyan nőnek akinek nem lehet gyereke, és ő kihordja,megszüli, neveli szereti, tanítja, akkor Ő AZ ANYA, én senki vagyok, kb olyan mintha bőrt, vért, vérplazmát, csontvelőt, stb dolgot adnék bárkinek.
És én adnék petesejtet, csak eléggé szabályozva van ez a dolog, és mire lett saját gyerekem, már nem adhattam.
Ez igen. Lennenek nagy meglepetesek. A felrek.ro anyakat nem sajnalnam, de azokat akiknek nem lehet sajat gyerekuk es becsulettel orokbefogadtak valakit egy hosszu folyamatot (es gyotrelmekkel teli) utat vegigjarva, na azok es azoknak az orokbefogadott gyerekei nem erdemelnek ezt meg. Ott ha mar zart rokbefogadas volt, akkor a multat maximum annyoira erdemes bolygatni, hogy az orokbefogadok mondjak el a gyereknek hogy masok az edesszulei de ennyi.
Amugy enelkul is az altalam legutobb olvasotttudomanyos adat szerint minden 10.-unknek nem az az apja akit annak hiszunk😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!