Segítség! Anyám elveszi mindig a spórolt pénzem. Mit tegyek?
Igen, egyet értek az első válaszadóval. Az a legjobb h nyissatok számlát!
Ha 13 éves vagy tényleg akk sajna tényleg nem bírsz lázadni. Kitartást
Hogy mennyire meg tudnám csapkodni az ilyen pofátlan szülőket...
Mégis milyen példát mutat a gyereknek, ha meglopja, és a szemébe hazudik? Később meg rinyál, hogy nem tudja, hol siklott ki a gyerek élete, ugye.
Apukáddal beszéltél már erről?
Anno én az ágy alá tettem a padló szőnyeg alá. Sosem találták meg.
Vagy tedd borítékba és a fiók aljára ragaszd.
Ha van a falon bekeretezett kép, a mögé is tűzheted.
Lehet még össze göngyölt zokniba is dugni, azt meg a zoknis fiókban tartani. Olyan zoknit válasz, amit nem szokott kölcsön venni.
7#
Ezek nem biztos hogy jó tanácsok. Nekem pénzügyileg nem volt gondom, de anyám nagyon kiváncsi. Ez majdnem 30 éves sztori. Magam nem dohányoztam még akkoriban, 14 voltam. Egy haverom megkért, hogy dugjam el a cigijét, mert nem viheti haza, neki nem volt saját lakrésze, nekem igen.
Eldugtam a bukósisakom belsejében a szivacs alá.
Egyszer csak eltűnt. Megtalálta, és azt hitte én dohányzom. Bár nem szólt, csak elmondta, amikor a haver kérdezte hol a cigije, és odaküldtem hozzá.
Szóval a kérdező anyukája is lehet hogy elkezd kutakodni, ha feltőnik neki hogy hirtelen nincs pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!