Egyetértetek, hogy pofátlan volt a menyem gyereke?
Nekem van egy fiam az előző házasságomból. A mostani férjem anyukája aki ugye az anyósom, az első naptól amikor az unokákról beszél ( van neki 3 unokája) mindenkinek azt mondja, hogy mindhárom fiától van 4 unokája. A fiam is "unoka" lett. Soha nem volt hátrányban a fiam az igazi unokákkal szemben. Ünnepekre ugyanúgy kapott ajándékot ő is. Ha elmentünk hozzá, természetes volt, hogy a kedvenc ételét főzi, vagy kedvenc sütijét süti.
A fiam is nagyinak hívja már 8 éves kora óta.
Én ezek után nem a menyed viselkedését tartom felháborítónak hanem a te viselkedésedet. Hihetetlen, hogy mennyire bunkó viselkedés volt amit műveltél. Nem csodálkozom, hogy a menyed nem kért bocsánatot, mert neked kéne és nem neki.
Sosem szidok senkit, de te kritikán aluli vagy.
nem szerettem volna ha a menyem vagy annak a gyereke evett volna a süteményből, mivel azt az én kisunokámnak sütöttem, és ezt szóvá is tettem, amikor a gyerek nyúlt a tál felé."nem szerettem volna ha a menyem vagy annak a gyereke evett volna a süteményből, mivel azt az én kisunokámnak sütöttem, és ezt szóvá is tettem, amikor a gyerek nyúlt a tál felé."
már ne is haragudj, de lehet, hogy a helyében én is üvöltöttem volna, szégyelld magad mélységesen!!!
"(hozzáteszem az egyik igen jó barátnőmnek sem szimpatikus ez a nő, mert túl kihívóan öltözködik és kávéházakba is jár)" na ez meg egy külön pofátlan dolog a részedről!
Én is nehezen hiszem el, hogy nem kamu, de ha mégsem, akkor nem a gyerek volt a pofátlan, hanem a kedves kérdező.
A menny sem 100-as, de te sem.
"és kávéházakba is jár" :D :D Ezen behaltam.! Mecsoda bűn!
Gratulálok, kedves Anyós, így nagybetűvel.
A háttérben megbúvik, hogy nem tetszik a meny (ójaj, kihívóan öltözködik stb..) és a gyereken vezeted le!
Istenem.
Fontosabb, hogy a szomszéd Bözsi néni mit gondol, mit pletykál a menyedről (úúristen, kihívóan öltözik?!!..) mint a fiad boldogsága? És, ha a fiadnak így tetszik az asszony? Egyedül csakis neki van beleszólása abba, hogyan öltözik a felesége/barátnője.
Tudod,a fiad és a menyed, illetve a 2 gyere EGY CSALÁD. Igen, nem a vér szerinti unokás a másik kisgyerek, de ők EGY CSALÁD. Gusztustalan, hogy van a kisunoka, meg a "megtűrt" másik gyerek.
Amúgy nem neked kell szeretni a fiad családját, elég, ha a fiad szereti őket - neked viszont ANYAKÉNT kutya kötelességed elviselni, és normálisan viselkedni az ő választottjával (illetve annak a gyerekével). Gondolom, a fiad nem "csakúgy", hanem szerelemből, szeretetből vállalt gyereket ezzel a nővel. Gondolom, szereti a másik kisgyereket is. És a menyed is szereti a fiadat- legalább EZT kellene becsülnöd bennük.
Miért akarod a általad is szeretett fiadat olyan helyzetbe hozni, hogy választania kelljen köztetek? -ez sajnos oda fog vezetni.
Mellesleg te tudtommal egy felnőtt, érzelmileg-szellemileg érett ember, anya és nagymama vagy, hogy tehetsz ilyet egy gyerekkel?
És még te hőbörögsz a bocsánatkérés miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!