Egyetértetek, hogy pofátlan volt a menyem gyereke?
Nagyon remélem, hogy ez egy kamu történet.
De ha tényleg igaz: úgy tudod legkönnyebben elviselni a nőt, ha minden kapcsolatot megszakítasz vele és a családjával. Elhiheted, ez a legjobb megoldás mindenkinek.
Na ilyen anyósom ne legyen SOHA!!Szerencsére nincs is!
Borzalmas egy mama vagy!!
Hát belehaltál volna,ha abból a sütiből a másik gyerek is eszik??!Pfuuu,na nem is írom tovább,mert felrobbanok az idegtől!
Ezek után ha hívnál sem mennék a meny helyében...
Tőle sem volt százas dolog a sütiborítás, bár képzeletben a fejedre, nem a földre borítottam volna..
Ha az anyukam viselkedett volna így a párom gyerekével, akkor én sem mennnék hozzá jó sokáig, és nem tette volna zsebre, amit mondok neki..
Szégyelld magad!
"Ez a nő" kimondottan jól járna, ha megszakítanád vele a kapcsolatot - bár szerintem ezzel már elkéstél, ő megtette :)
Te egy önző, hülye liba vagy, kérdező, én sem állnék veled többet szóba, ha vendégségbe megyünk hozzád, és az egyik gyerekem kezéből kiveszed a süteményt azzal, hogy te azt CSAK a másiknak sütötted. Még te vársz bocsánatkérést?? Javaslat: ne visszafojtott lélegzettel tedd, mert nem jársz jól...
Az meg, hogy az a bajod a menyeddel, hogy nem otthonkában és pöttyös kendőben ül otthon, sőt, van képe kávéházba betenni a lábát, szánalmas.
Kezeltesd magad.
"Férjemmel meg nem tudom megbeszélni, csak leint álandóan ha szóba hozom." Hiába, a rutin, meg az évek... :)
Hát ha ez nem kamu, hanem tényleg megtörtént, akkor te vagy a pofátlan. Hogy lehet olyan mondani egy gyereknek, hogy ő nem ehet a sütiből csak a másik gyerek?
Akkor nem kell vendégeket hívni, ha ennyire nem vagy vendégszerető és nem tudsz normálisan viselkedni.
A menyednek igaza volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!