Nincs igazam? Nem akarok pofátlan lenni, csak logikus.
Az iskola miatt hétköznap a barátoméknál leszek. Természetesen nem akarok "ingyenélő" lenni náluk ezért minden hónapban beszállok anyagilag.
Minden jó lenne, csak egy kis gond van.
3 szobás a lakásuk és 3man laknak (barátom, anyukája, húga). A húga van a legnagyobb (erkélyes)szobába, ahol franciaágy van és egyedül neki túl nagy szerintem. A barátomnak pedig jóval kisebb a szobája. Csak egy személyes ágya van, nagyobb nem is férne el.
Ezért megkértem, hogy beszéljen a tesójával, hogy cseréljenek szobát.
Erre az anyja azt mondta, hogy mekkora pofátlanság, hogy még ott sem vagyok, de már rendeszkedek.
Most komolyan nincs igazam? A barátom dolgozik, én pedig egésznap keményen fogok tanulni +diákmunka. Hulla fáradtan mi nyomorogjunk abba a kisszobába?
Neki meg bőven elég lenne.
Szerintem, ha már beszállok anyagilag akkor ennyit igazán kérhetek.
20/L
Hát nem kicsit vagy pofátlan! =D
A húga helyében én is elküldtelek volna a francba. Igazából te nem vagy ott senki, bármilyen csúnyán is hangzik, csak egy kis barátnőcske akit amúgy a srác még bármikor lapátra tehet. Inkább legyél nagyon hálás, hogy egyáltalán megtűrnek egy idegent az otthonukban. Ha nem tetszik a rendszer menj koleszba.
15 éves húga van. Nem hiszem, hogy mostanság fog a barátjával együtt aludni.
A kolesz sajnos nem jött össze :/
Albira meg nincs pénzem, főleg télen a rezsi miatt.
Viszont haza se tudok utazni mindennap, mert 56km-re lakok Szegedtől és nagyon rossz a tömegközlekedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!