Mit tegyek, ha nem akarok apósomhoz költözni arra a környékre?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult, hogy apósomhoz kell költöznünk egy zűrös környékre. Én nem szeretnék oda költözni egyrészt azért mert apósom szeret inni, másrészt mert tényleg nagyon zűrös a környék. Mit tegyek, inkább szakítsak a párommal?2014. márc. 16. 18:53
1/13 anonim válasza:
Ha emiatt felmerült benned a szakítás, valószínűleg jobb ha meg is teszed.
2/13 anonim válasza:
Ha szakítanál, hova költöznél? Szakítás nélkül miért ne mehetnél/mehetnétek oda?
3/13 A kérdező kommentje:
Az egy nagyon zűrüs környék, állandóan kiabálnak stb.
2014. márc. 16. 19:35
4/13 anonim válasza:
Miért KELL apósodhoz költöznötök? Miattatok vagy miatta? Ha nem mész a pároddal, van hová menned?
Nem írtad le mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok, egyébként milyen a kapcsolatotok. Azért ezt nem ártana tudni, mielőtt azt mondjuk, hagyd ott, vagy költözz.
Azt sem írtad, hogy ez ideiglenes megoldás, vagy végleges?
5/13 A kérdező kommentje:
Én 25 vagyok, a párom 41. Ez végleges megoldás lenne mivel a házat amiben most lakunk és részben én örököltem elárverezik. Hitelt egyikőnk sem vehet igénybe.
2014. márc. 16. 20:10
6/13 anonim válasza:
Még mindig nem válaszoltál arra, hová mennél, ha szakítanál, és oda miért nem viszed most a párodat.
7/13 anonim válasza:
Te, az a pasi biztos, hogy a párod, és nem az apád?
8/13 anonim válasza:
Kérdezd meg magadtól, öt év múlva szeretnél ott lakni? Ha megvan a válasz, akkor az alapján dönts most.
9/13 anonim válasza:
"Mit tegyek, inkább szakítsak a párommal?"
Nagyon szeretheted a férjed, ha ez is felmerült benned.
10/13 anonim válasza:
"Én 25 vagyok, a párom 41"
Akkor menj vele, és hallgass. Ennyi infóból én levágtam, mi a helyzet ill. milyen jellegű "kapcsolat" ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!