Apósom zaklat. Nála élünk. El akarok költözni, de a férjem nem akar, mert nem hisz nekem. Tanácsok? 38/N
10 hónapja költöztünk apóshoz. Akkor halt meg anyósom. A férjem külföldön dolgozik és csak hétvégén van itthon. Hogy ne keljen albérletet fizetni és apósom se legyen egyedül, összeköltöztünk. Mondván majd úgyis a férjemé lesz a ház.
Én otthon vagyok a kisfismmal gyeden.
Apósom 74 éves. Eleinte nem is vettem észre semmit. Mindig kedves volt, ölelgetett, megsimogatta az arcomat. Furcsa volt, de gondoltam biztos ö ilyen. Aztán egyik ilyen simogatásnál megfogta a mellemet. Majd máskor elment mellettem és megpaskolta a fenekenet. Kukkol amikor a fürdöben vagyok. Vagy pl. a nappaliban a Tv elött önkielégít, amikor megyek le az emeletröl. Már félek töle.
Mondtam a férjemnek, de nem hiszi el. Amikor ö is itthon van, akkor nem ilyen. Ezt csak akkor csinálja, amikor egyedül vagyunk. El akarok költözni anyukámhoz. Mit tegyek?
Ilyen szituban én biztos elköltöznék anyához, és a férjem sem tenné ki az ablakba, amit kapna hogy nm hisz nekem.
Oké, h neki az apja, de akkor sem gondolhatja komolyan, hogy neked ezt kellene tűrni a beteges apósodtól.
Ha hazaköltözöl talán megértené, hogy nem te hazudsz az ügyben.
Ez az, vedd fel videóra és mutasd meg a férjednek.
Amúgy nem értem, hogy a férjed miért nem hisz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!