A párom kitalálta, hogy állatokat akar tartani (tyúk, kacsa). De én nem akarok belemenni mert büdössek meg kínlódni kell velük. A párom szerint lusta vagyok. Mi a véleményetek?
Én bár nem vagyok lusta de nem szeretek állatokkal foglalkozni. Nem szeretem a szart pucolni, és hajnalban kelni az etetés miatt. Ezért soha nem is tartok semmilyen állatot.
Az én párom is jött azzal hogy neki görény kell. Mondtam neki, hogy ha annyira akar legyen, de engem sose kérjen meg arra hogy kitakarítsam a ketrecét vagy elvigyem sétálni.
Lett görénye. 3 hónappal később morgott hogy nem segített a takarításában. Fél évvel később megunta és elajándékozta..
Én mindig azt mondom hogy vannak emberek akiknek nem való az állat tartás. Ha valaki nem képes egyedül gondoskodni az állatairól az ne is vállaljon be állatokat..
Én legalább vállalom hogy alkalmatlan vagyok ehhez..
Igaza van. A baromfival nincs olyan sok munka, hogy ne tudnád ellátni őket. Az pedig külön előny, hogy jóízű húst eszel. Óriási a különbség a tápos csirke és a házi baromfi között.
Elég, ha csak csirkéket neveltek. A kacsával valóban több baj van.
5ös vagyok.
4es! Az én keresztapám is ilyen... minden kell neki: kutya, nyúl, galamb, stb., de semmivel se foglalkozik... ha keresztanyám nem lenne éhen halna az összes állat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!