A szüleim ki akarnak költözni külföldre de én nem akarok menni?
Nagyon megértelek, de a szüleidet is, hiszen kint könnyebb az élet. (már ha jó állást kapnak, különben csak cseberből vederbe szitu) Én sem akarok elmenni, de lehet, hogy ez lesz a vége. :(
L/22
Ha nem eltek rosszul akkor nem ertem en sem a dolgot. Minek akarnak elmenni Europa legdragabb varosaba ahol szinten nagy a bunozes, minden fullon van bevandorlokkal es az idojaras is depressziv. Mivel fognak foglalkozni, mi a tervuk?
Mi kint elunk, de eszunkben nincs letelepedni vagy gyereket vallalni idekint.
13 évesen sajnos sok választásod nincs, ha a szüleid eldöntötték hogy mennek, akkor ez van...
Amúgy nekem a nagyobb akart külföldre költözni, a kicsi (9 évesen) nem, de fél év múlva azt mondta, hogy jól tettük. Mi nem Angliát választottuk.
Mondjuk Londonban lesz bűnözés és ha nem cigány, de mindenféle bevándorló, tehát ebből a szempontból rossz választás, akkor inkább Anglia más területére kellene menni.
# 5
Az a bizonyos őr elkísér téged a munkába és vásárolni is? Ha a kérdezőnek jól megy anyagilag, akkor sejtheted, hogy nem lepukkant helyen lakik, ahol jó azért még a közbiztonság.
Kérdező te pedig mondd meg a szüleidnek, hogy ha Londonba költöztök akkor rosszabbul jártok, mint a nyolcadik kerülettel. Tele van bevándorlókkal, a bennszülött angolok kiszorultak vidékre, hatalmas a bűnözés, nagyon romlott ott a légkör. Nem ajánlom. Ráadásul cigány is akad ott bőven, csak mellé jönnek a vérengző négerek és muzulmánok is.
Igen, bűnözés szempontjából London nem túl jó választás.
Az a vicc hogy kb fél órája végeztem melóval és míg vártam a buszra is végignéztem egy tömegjelenetet az egyik shop előtt ahogy egy 5 fős muszlim társaság, a bolt eladója és tulaja verekszenek és dobálják egymást káposztával az utcán. Pedig ez egy viszonylag nyugis környéknek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!