Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim ki akarnak költözni...

A szüleim ki akarnak költözni külföldre de én nem akarok menni?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék innen elmenni szeretem Magyarországot a szüleimnek van itt állása nem élünk rosszul de ők akkor is ki szeretnének menni Londonba.Itt vannak a barátaim a hazám a rokonaim.Szerintük Magyarország csak rosszabb lesz sok a bűnözés és a cigány valamelyik nap belénk kötöttek.Annyira nem szeretnék innen elmenni.:'( 13/L
2013. júl. 11. 00:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Te BlackButterfly, feltűnt, hogy ide írt olyan is, aki OTT LAKIK, nem csak volt ott már egyszer életében? Egyszer eljössz Pestre, tátod a szádat fényképezed a látnivalókat és neked se tűnik fel, hogy kutyaszaros, szemetes, cigányos, csöveses, mert nem olyan helyeken jársz és nem is azt nézed, hanem tele van a fejed a sok újdonsággal.
2013. júl. 11. 04:12
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
BlackButterfly, értékelem a nagy tapasztalatodat.
2013. júl. 11. 05:18
 13/18 anonim válasza:
47%
*visszaköltözhessek, bocs
2013. júl. 11. 05:20
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Ha a cigányok miatt akarnak elmenni, azt abszolút megértem, viszont Angliába én pont nem mennék, ott is vannak érdekes egyedek... meg mondjuk mindenhol. Igazuk van abban, hogy itt csak rosszabb lesz a helyzet. Sokkal több lehetőséged lesz, ha kimész, hidd el! Persze csak ha nem állsz be az ottani idióta, részeges tinik sorába...

A cigányok miatt én is el szeretnék innen menni, pedig nagyon szeretem a Hazámat, de egyszerűen nem hagynak más utat ezek a mocsadékok (cigányok és a kormány). Viszont Angliába nem mennék, egyáltalán nem vonz.

2013. júl. 11. 07:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

" hidd el, sokkal jobb lesz: nincs bűnözés, jobb közbiztonság, tisztább ország, gyönyörű látnivalók, és egyszerű, de csodálatos nyelv. hidd el, meg fogod szeretni (: 14/L"

Te sem jártál még Londonban, ahogy látom :D

Ezt pedig ajánlom kifejezetten neked, hogy mit gondolnak angol nyelvésztanulók a magyar nyelvről:

http://www.youtube.com/watch?v=EOlVMjPNYCk&list=FLP6ZkHYLwHc..

2013. júl. 11. 09:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy később áldani fogod őket. Nagy előnyöd lesz ha Londonban élsz pár évet, aztán ha akarsz majd felnőttként visszajössz. Én is lennék a helyedben!
2013. júl. 11. 11:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs bunozes Londonban? :D

Akkor ajanlom hogy 1x tegyel egy setat central londonon kivul, de maradhatsz a Soho-ban is ejszaka ahol egymast erik a prostik, dealerek, verekedesek, keselesek, menj el kelet-Londonba ahol az utcan elnek az arabok, vagy Brixtonba. Es meg sorolhatnam. Vannak olyan helyek ahova a rendor mar csak a hivas utan orakkal megy ki amikor elult a balhe, ha egyaltalan kimegy.

Ennyire Toppon van a kozbiztonsag. Mindez a szerencses bevandorlasi politikanak koszonhetoen, ami a Szomaliai kaloztol a Nigeriai lazadotol az arab drogdealeren at mindenkit beenged ide es azutan mar hozzajuk sem mernek nyulni mert egybol megkapjak hogy "rasszistak" a rendorok meg a birosag, es netalantan megint szetverik/felgyujtjak a varost mint a 2010-es zavargasoknal ahol napokig tomboltak.

Ennyit a fenejo londoni kozbiztonsagrol.

2013. júl. 11. 15:46
 18/18 LeonBlack ***** válasza:
London talán nem a legjobb, de itt tényleg egyre rosszabb lesz, és nem csak a cigányok, hanem a nácik miatt is!
2014. febr. 1. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!