Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy meneküljek az állandó...

Hogy meneküljek az állandó gyűlölködéstől, ha nem akarok külföldre költözni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sem cigány, sem meleg...stb. De az elvakult hungaristák még engem is megtalálnak néha a piszkálódásaikkal. A nagy baráti körben (barátaim barátai) benne vannak, és néha elkerülhetetlen a találkozás. Annyi a bűnöm a szemükben, hogy pár dologban nem értünk egyet, és aki nem ért velük egyet, az számukra nem is magyar. Számukra én sem vagyok emiatt magyar. Úgy érzem ez a réteg teljesen kisajátította már a magyarság fogalmát. Mi az, hogy Magyarországon nem lehetek magyar, azért, mert nem értek velük egyet? Kik ők, hogy eldöntsék ki magyar és ki nem? Nem viselne meg ennyire a dolog, ha csak pár idiótáról lenne szó, de mostanában minden erről zeng. Ne gondoljátok rólam, hogy azért találnak meg, mert nagyszájúan hangoztatom a véleményemet. Csendes vagyok, és nem szeretek politikáról beszélni. Csak akkor beszélek, ha megkérdik, mit gondolok. Ha meg ők kérdik és elmondom, akkor milyen jogon csesztetnek érte?
2013. jún. 14. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Beteg barmok, jobb ha elkerülöd őket és keresel normális társaságot.
2013. jún. 14. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Szia már ketten vagyunk azonos véleményen.

Azért gyanítom, hogy vagyunk még páran.

Én több olyan dolgot tettem, ami az ország, vagy csak a kisebb környezetem életét könnyíti meg.

Kérdeztem egyszer egy nagyhangú Magyartól. hogy te mit tettél a magyarság érdekében? A válasz: Nyíltan kiállok a magyarságért az idegenszívűekkel szemben. És ha kell, bátran kimegyek az utcára, és megmutatom nekik, hogy ki a magyar. NO KOMMENT!

2013. jún. 14. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
Magyarul kárpátiát ordítva lerugdossák a kukákat.
2013. jún. 14. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Hál'Istennek normálisabb közegben élek mint a kérdező.

Felnőtt ember vagy, saját véleménnyel. Olyan embereket kell keresned baráti körnek, akik elviselik a másik tisztes gondolatatait. Munkahelyemen volt Fideszes, volt SZDSZ-es és volt Kádár-fan kolléga. Ha vitatkoztunk, mindig érveket hangoztattunk és max. egy-egy érvet minősítettünk hülyeségnek és nem az egész embert. Így is lehet!

Gyűlölet pedig van. Minél szorultabb helyzetben van az ember annál inkább gyűlöli azt és azokat, akik haszonélvezői annak, ami miatt neki rosszabbul megy.

Ez is egy emberi tulajdonság.

2013. aug. 25. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!