Hogy meneküljek az állandó gyűlölködéstől, ha nem akarok külföldre költözni?
Szia már ketten vagyunk azonos véleményen.
Azért gyanítom, hogy vagyunk még páran.
Én több olyan dolgot tettem, ami az ország, vagy csak a kisebb környezetem életét könnyíti meg.
Kérdeztem egyszer egy nagyhangú Magyartól. hogy te mit tettél a magyarság érdekében? A válasz: Nyíltan kiállok a magyarságért az idegenszívűekkel szemben. És ha kell, bátran kimegyek az utcára, és megmutatom nekik, hogy ki a magyar. NO KOMMENT!
Hál'Istennek normálisabb közegben élek mint a kérdező.
Felnőtt ember vagy, saját véleménnyel. Olyan embereket kell keresned baráti körnek, akik elviselik a másik tisztes gondolatatait. Munkahelyemen volt Fideszes, volt SZDSZ-es és volt Kádár-fan kolléga. Ha vitatkoztunk, mindig érveket hangoztattunk és max. egy-egy érvet minősítettünk hülyeségnek és nem az egész embert. Így is lehet!
Gyűlölet pedig van. Minél szorultabb helyzetben van az ember annál inkább gyűlöli azt és azokat, akik haszonélvezői annak, ami miatt neki rosszabbul megy.
Ez is egy emberi tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!