A párom kitalálta, hogy állatokat akar tartani (tyúk, kacsa). De én nem akarok belemenni mert büdössek meg kínlódni kell velük. A párom szerint lusta vagyok. Mi a véleményetek?
" és hajnalban kelni az etetés miatt. Ezért soha nem is tartok semmilyen állatot. "
Évek óta,baromfikat is tartunk és sosem kellett miatta hajnalba kelni...ugyan már!
Előnye,hogy spórolás és finomabb a saját nevelt mint a boltiak... Stb.
Állatokat csak az tartson, aki szereti őket. Férjem falun nőtt fel, mindig voltak állataik, én pedig a 4.-ik emeletről jöttem.
Közös megegyezéssel arra jutottunk, tartson olyan állatot amilyet akar, de engem hagyjon ki belőle.
Volt birkánk is, de kiszámoltuk, semmi haszon.
Tyúkkal semmi gond, van friss tojás, nem igényesek.
De: drága a takarmány. Csak fű kevés nekik! Kacsánk is volt, de az macerásabb. Tömni meg nem tömtük, az kínzás.
Nem lustaság kérdése. Ha nem szereted, ne csináld, mert úgy csak kinlódás, Neked, tyúkoknak is.
Tudja mibe kerül állatott tartani, az oltások, etetés, itatás, tél közepén valamilyen fütés,
a levágott hús tárolás, a ketrecek karbantartása, az élő állat se 2 fillér ha nem értetek hozá első héten elpusztul felesleges pénz kidobás.
Akkor egyetek az ocska tescos mutyukot ami fel van vizezve lusta banda.
Bezar a superm akkor majd ehenhaltok tyuk megel konyhahulladekon is oszre le kell vagni.
Hogy mennyi lusta tudatlan liba van ? Az is baromfi.
Videken kertben sok mindent lehet termelni tartani igy olcsobb az elet.
Komolyan egy csirket egy 10 eves fel tud bontani annyira egyszeru.
Fozni tudtok?? Vagy keszetelt esztek?
Ugy latom a nok egyre benabbak lesznek es egyre lustabbak
Baromfit nem kell beoltati csak etetni itatni takaritani es minden nap lesz tojas es evente teli a fagyaszto l.
Levágni is lefogja majd ő?
Én megértelek,én se tenném tele a szép zöld füvünket állattal,és utálnék kakaskukorékolásra kelni,szagolni őket állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!