A sógorom fia aki 18 éves ma szexuális ajánlatot tett nekem amit persze visszautasítottam de nem hagy békén a kis srác. Elmondjam a páromnak vagy a sógoromnak? De nem akarok veszekedést.
Neked fel sem tűnt hogy azért próbálkozik mert nincs olyan nagy korkülönbség köztetek? Ha lennél 35-45 éves akkor még én is javasolnám hogy szólj a barátodnak, de így szerintem simán adhatnál a srácnak egy kis jutalmat, ne gyerek már
21/F
Azért számít..mert egy 40 körüli nő (amire fondolnék, ha a sógorod fia 18, és altalában nincs nagy korkülönbség a tesók közt), az vagy mar tud egy taknyos gyerek közeledésével bánni, vagy a közeledés inkább ilyen tapasztalatazerzésből adódó.
Mivel közel álltok korban a fiúval komolyabban kell venni. Tehát számít a szituáció megértése miatt a korod.
Nagyon határozottnak kell lenni, és hihetetlenkedni, hogy ezt ő komolyan gondolja-e.
Hogy a férjed unokaöccsével összejönnél-e arról nem is beszélve, hogy megcsalnád a párodat..
Abszurd mit képzelnek magukról a mai fiatalférfiak ( nekem is vannak rossz tapasztalataim)
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!