A húgom párja nem hajlandó szóba állni a leendő férjemmel, ez így korrekt?
A húgom hat éve él együtt a párjával. A párjának egy barátjával mi egymásba szerettünk, és két éve együtt vagyunk. A húgom párja azóta nem hajlandó szóba állni vele, arra hivatkozva, hogy fél, kitúrja őt a családból. Más okot nem hallottam tőle.
Két éve várok, tűrök, hogy a helyzet javuljon. De nem. Mi azóta eljegyeztük egymást, nemsokára esküvőnk lesz. A húgom párja azonban megmakacsolta magát, nem hajlandó sem békülni, sem szóbaállni a vőlegényemmel. Ő szeretné rendezni a helyzetet egyébként, hogy legalább sikerüljön megbeszélni a problémát.
Nekem ebből nagyon elegem van. Közöltem ma a húgommal, hogy ha az ő párja nem hajlandó rendezni ezt a helyzetet, a továbbiakban én nem leszek tekintettel rá. A családi eseményeken én és a leendő férjem részt fogunk venni. Ha ő nem akar találkozni a leendő férjemmel, akkor ne jöjjön el. Igazam van van, vagy pedig nekünk kell alkalmazkodni?
"oghattam volna a telefont, és elolvasom, de akkor még nem beszéltem a nyelvüket."
Nem lehet, hogy a sógorod a te párodról tud valamit?
Ha tud róla valamit, akkor ne kerteljen, hanem álljon elém és mondja meg. Nyáron mi összeházasodunk. Ha a sógorom nem akarja, hogy ez megtörténjen, akkor mondja meg, hogy mi a baja, de ne duzzogjon, mint egy óvodás.
Jelenleg az a véleményem, amit meg is írtam a kérdésemben, hogy mi a férjemmel nem fogunk alkalmazkodni hozzá. Mi elmegyünk mindenhova, ahova hívnak. A húgom jön, ha a sógorom nem, az az ő baja, hogy kirekeszti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!