A húgom párja nem hajlandó szóba állni a leendő férjemmel, ez így korrekt?
A húgom hat éve él együtt a párjával. A párjának egy barátjával mi egymásba szerettünk, és két éve együtt vagyunk. A húgom párja azóta nem hajlandó szóba állni vele, arra hivatkozva, hogy fél, kitúrja őt a családból. Más okot nem hallottam tőle.
Két éve várok, tűrök, hogy a helyzet javuljon. De nem. Mi azóta eljegyeztük egymást, nemsokára esküvőnk lesz. A húgom párja azonban megmakacsolta magát, nem hajlandó sem békülni, sem szóbaállni a vőlegényemmel. Ő szeretné rendezni a helyzetet egyébként, hogy legalább sikerüljön megbeszélni a problémát.
Nekem ebből nagyon elegem van. Közöltem ma a húgommal, hogy ha az ő párja nem hajlandó rendezni ezt a helyzetet, a továbbiakban én nem leszek tekintettel rá. A családi eseményeken én és a leendő férjem részt fogunk venni. Ha ő nem akar találkozni a leendő férjemmel, akkor ne jöjjön el. Igazam van van, vagy pedig nekünk kell alkalmazkodni?
" arra hivatkozva, hogy fél, kitúrja őt a családból."
Mi ebben a logika?
Nem a te férjed, hanem a húgodé.
Ha máshoz mennél férjhez, és nem a sógorod haverjához, akkor a sógorod státusza biztosabb lenne a családban?
Ez nekem nem tiszta.
"A hugom parjarol tud valamit, amit nem akart megosztani velem. Ezt megertem, ez nem bizalom kerdese, hanem nem tartozik ram."
Ahhoz nem kell, hogy bekerüljön a családba, hogy esetleg elmondja a sógorod disznóságait.
Meg persze az előző párod is tudott róla valamit. Sőt mindenki tud róla valamit, ezért nem akar senkit a közeledben.
Úgy vesz ez titeket, de leginkább téged hülyére, ahogy akar.
Nagyon helyes, ha nem tolerálod, hogy már a húgod is zsarol.
A sógorodnak súlyos pszichopátája van, ha szét akarja verni a családot a kénye-kedve szerint.
Ugyanis, mint ahogy már el is kezdődött: már a húgod és közted is robbantani akarja a kapcsolatot.
Nyilván zsarolja a húgodat, gyötri, piszkálja, hogy legyen befolyással rád.
A húgod is elég ostobácska lehet.
TE ne hagyd, hogy a férjedet kirekesszék a családból egy ilyen elmebeteg miatt.
Csak menjetek el szépen mindenhova, ahova hívnak benneteket, oda se figyeljetek, hogy ők ott lesznek, vagy sem, sem előtte, sem alatta, sem utána.
Hívjatok meg magatokhoz mindenkit, őket is. Ha jönnek, jönnek, ha nem, nem.
Mindig csak rajtuk múljon, hogy kirekesztik-e magukat, vagy sem, a családból.
Amikor a család összejön, akkor részetekről ne legyen téma a húgod és a sógorod.
Ha olyankor bárkik is szóba hozzák, beszéljetek másról, vagy menjetek oda másik rokonhoz beszélgetni.
Erősen ki fog domborodni, hogy ki/kik azok, akik békétlenséget szítanak a családban.
Te!
Nem szerelmes beléd titokban a sógorod?
:-))
"elvileg kimondatlan szabály, hogy barát családjába tartozó nővel csak engedélykérés után lehet ismerkedni, és ezt szegte meg az én párom"
A közös barátjuk egy barom!
Honnan veszik a bátorságot, hogy a legintimebb szférájába belepofázzanak a másiknak?
Legyen az bárki is.
Ha a húgod VOLT párjával akarnád összekötni az életedet, az merőben más tészta, de az sem erkölcstelen, hiszen a szerelem "vak", becsap, mint a ménkű, és ha tisztességes a másik és kétoldalú a szerelem, akkor azt snekinek sincs joga megakadályozni.
Nos ebben az esetben valóban odaállnék a húgom elé, hogy adja áldását ránk.
De egyéb esetben, hogy a haver engedélyét kérjem, hogy a sógornőm nővérét elvehetem-e feleségül?!
Idióták! Megáll az ember esze, milyen primitívek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!