Volt férjem mellett, a férjemmel szemben?
Az életbe ennyire tanácstalan még nem voltam. A szívem azt diktálja, nevezzük empátiának, hogy ezúttal a gyermekeim /előző házasságomból születtek/ érdekében a férjemmel szembe menjek.
Volt férjem nagyon sok rosszat tett ellenünk, amiben csak tudott ártott nekünk, vagy ártani akart nekünk. /2 közös gyermekünk van./ Nem szeretem őt, sőt sok esetben a viselkedése kapcsán azzal sem voltam tisztában, hogy hogy voltam képes valaha is élni vele ennyi éven át. /A tisztán látás érdekében leírom, hogy férjemmel a válásom után 2 évvel ismerkedtem meg./
Azonban most nagyon beteg. Ki tudja, lesz-e még egy karácsony amit a gyerekek együtt tölthetnek vele.
A férjem kivonta magát a láthatások szervezéséből, mert hát apuka nem volt hajlandó az elmúlt 3 évben egyszer sem eljönni a fiaiért. Mi vittük őket, ha a gyerekek igényelték. Megértem a férjemet, nyilván okkal van volt férjemről olyan véleménnyel amilyennel. Azonban ezt a helyzetet nem gondolom egy hétköznapi esetnek.
Nem tudnék a gyerekeim szemébe nézni, ha nem tenném lehetővé, hogy az apjukkal töltsék a karácsonyt, lehet hogy utoljára. Ez a döntésem viszont a házasságomba okozna talán visszafordíthatatlan folyamatokat.
Mi a jó fenét tegyek akkor, ha a férjembe egy csepp empátia sem szorult. Nem érti, hogy ez az eset más. Vagy igaza van, és tényleg nem más, csak én vagyok túlérzékeny? Mi a fenét csináljak? Remélem Ti külső szemlélőként reálisabban tudjátok megítélni ezt a helyzetet mint én, és tudtok segíteni.
Hány évesek a gyerekek?
Ki gondozza a volt férjed?
Apuka igényli, hogy -talán- utoljára együtt lehessen a gyerekeivel?
Vagy csak te szeretnéd, hogy a gyerekek utoljára együtt legyenek az apjukkal!
Nem mindegy!
2-nek.
14,16 évesek, akár lassan már egyedül is utazhatnak, de nem tudom miért kellene egyedül hazajönniük, ha mi úgyis megyünk szüleimhez. Még nem kell gondozni volt férjemet, még tud magáról gondoskodni.
3-nak. Azt, hogy igényli - e nyilván nem tudom pontosan megítélni, hiszen ha igényelné úgy istenigazából, akkor néha eljött volna ő is értük. Azonban örül neki ha mennek hozzá a gyerekek.
Azt hittem kicsik.
14,16 éves.
Döntsék el ők,elég nagyok hozzá.
Ha úgy döntenek,mennek az apjukhoz,akkor a férjednek el kell fogadnia,ha ugy döntenek,nem,akkor neked kell elfogadnod.
Kedves 7. Igazad van, ez így lenne teljesen normális. Ugrált a férjem eleget az elmúlt 3 évben miattuk.
Talán ez a válasz volt a legmeggyőzőbb, hiszen látom belőle, hogy nem csak a férjem gondolkodik elutasítóan, hanem más is így tenne ebben a helyzetben.
Ha ésszel közelítem meg a kérdést, akkor ez a logikus megoldás. Azonban ha az érzéseimre hallgatok, akkor ... no mindegy pont ez a dilemmám oka.
Lehet, hogy rossz ötlet volt kiírni, mert az eszem szívem közt őrlődök. Ebben pedig nem nagyon lehet segíteni.
De miért neked kellene dönteni?
Elvált szülők gyerek vagyok,már 10 évesen is el tudtam dönteni akarok-e menni,vagy sem,nemhogy 14-16 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!