A húgom átmeneteileg ide költözött segíteni nekünk, de a férjemmel folyton veszekszenek. Mit tennétek? Küldjem el a húgom?
Baleset miatt mind a két lában gipszben van, 0-24ben fekszem. Van egy 5 hónapos babánk. A húgom jött segíteni, takarít, főz, segít ellátni a babát.
A férjemet viszont már idegesíti a jelenléte, minden apróság miatt egymás torkának esnek.
Ha elmegy a húgom, mindent a férjemnek kéne csinálnia, és így is fizetnünk kéne valakit napközbenre, mert szó szerint képtelen vagyok 1m-t megtenni.
Mit gondoltok?
Pontosan tudom, mi van a háttérben: a húgom leszbikus kapcsolatban él, a férjem viszont gyűlöli és megveti a melegeket. Nem bírja elviselni, hogy itt van, a gyereke körül. Mintha fertőző betegség lenne.
Nyilván beszéltem már velük, bár ilyen egyszerű lenne.
Mind a ketten heves vérmérsékletűek, nem fogják vissza magukat.
Én kiállok a húgom mellett, megvédem amikor a férjem piszkálja. De nem is nagyon szorul védelemre, megvédi ő magát.
Amikor nincs itthon a férjem, nincs gond.
A húgom tudja, hogy nem használjuk ki. Amikor neki volt szüksége segítségre, mi is segítettünk. Nálunk ez így működik a családban.
Én is a fizetett segítség felé hajlok, csak az elég drága. Ráadásul a férjem is ki fog készülni, ha még 6-8 hétig éjszakáznia is kell munka mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!