Miért veszekszenek azok akikkel el kötelezted magad?
Figyelt kérdés
Sokszor veszekednek, panaszkodnak, kiabálnak egymással azok aki valamikor össze kötötték életüket. Mikor veszekszik az ember, mikor nem nézi már embernek a másikat, mikor kiabálunk egymással?
Miért váli egy férfi nem is alkoholistává, de több évig tartó házasság alatt el kezd iszogatni. Rosszabbik ha félrelép. Vanegy ismerősöm, nagyon buta. Már idősebb nő , aki el vált. Panaszkodott, hogy a volt férje ivott. Meg kérdeztem , akkor is ivott-e amikor el vett, válasz igen. Na látod meg érdemled, ne sírj. De mi van akkor amikor egy férj jó pár év házasság után nyúl a pohárhoz, addig nem veszekedett, nem is ivott, sőtt anti volt.
Szerintetek.
2012. jan. 29. 06:36
1/4 anonim válasza:
Szerintem a napi stressz a bűnös. Azért más még járni valakivel, folyamatosan jó programokat szervezve eltölteni az időt és más együtt élni vele huzamosabb ideig, amikor kettőtök feladata fenntartani a lakást, fáradtan hazaesni, otthon háztartást vezetni, gyereket nevelni stb. Sokkal több a stressz, ami miatt az emberek türelmetlenebbek, hamarabb ugranak. Sok olyan dolog is van, amiben egy darabig nyelnek, talán ők is úgy gondolják, nem nagy ügy, de azért idegesíti őket a másik viselkedésében. Aztán egy idő után robban. Az ivás is gondolom a stressz levezetésére szolgálna, bár szerencsére ilyenben nem volt részem, sem én, sem a környezetem által.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, de a hétköznapok gondjait lehet kezelni. Ez az élet vele járója. Nekem nem nehéz kezelni. Föl fogás kérdése minden. Nekem a gond okozókat nehéz kezelnem.Ami rajtam múlik azzal nincs gond, amit mások rontanak el azzal igen és engem is érint.
2012. jan. 29. 09:33
3/4 anonim válasza:
Tekintve, hogy különbözőek vagyunk, ezért lehet, hogy rád igaz, hogy tudod kezelni a stresszhelyzeteket, de nem mindenkire az. Illetve még egy dolog. Minden ember más, minden élethelyzet más, vannak könnyebb és nehezebb sorsok. Nem tudom a tiéd milyen, de ha nagyon nehéz lenne a helyzeted valamilyen szempontból, nem biztos, hogy tudnád kezelni. Tehát embere és helyzete válogatja. Persze nem mondom, biztosan vannak olyanok, akiknek kevés a kitartásuk, akaraterejük valamiben. Én pl. türelmetlen típus vagyok, hamar felkapom a vizet.
4/4 anonim válasza:
Szerintem az igekötőket írd egybe az igével( összekötötték, elkezd, elvált, megkérdeztem, elvett, megérdemled). Nagyon idegesítő így az írásod és autómatikusan tudatlannak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!