Miért veszekszenek a dzsungáriai törpehörik (fiú és lány ) egyre többet veszekszenek.. mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2008. máj. 12. 12:27
1/4 anonim válasza:
Csak a párzási időszakban tűrik meg egymást, amúgy egyedül élnek. Az enyémek is veszekedtek, el kellett őket különíteni. Képesek egymást úgy megsebesíteni, hogy belepusztulhatnak.
2/4 anonim válasza:
Az elöttem szoloval nem értek egyett nekem is van dzsungim és teljesen el vannak egymás mellett ugy hogy egy pár, nem bántják egymást. Még akkor sem ha picik vannak.
3/4 anonim válasza:
Ez érdekes!! Ugylátszik hogy a höri jellemétől függ, mert az én nőstényem mindig bántotta a hímet! Amikor szült akkor meg mégjobban!!! Sőt azt olvastam hogy nem szabad hímet és nőstényt együtt tartani mert csak párzási időszakban fogadja el a nőstény a hímet, a hím meg megunja a nőstényt!!!
4/4 anonim válasza:
nekem úgyanígy volt aztán egyik délután kiakartam vanni őket és az egyik kinyírta a másikat. Szegény kis Andrásom... :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!