Már totál megőrültem. Anyámék folyton veszekszenek hol velünk hol egymással én a 2 bátyámmal alig jövök ki és a tetejébe magánsulis vok szóval nincs barátom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bátyáimmal már alig jövök ki és sokszor veszekszünk. Anyu és Apu folyton kiabálnak egymással. Én magánsulis vagyok és ezért nem támaszkodhatok a barátaimra.A szüleim káoszba döntik az agyamat és az hogy nem ismerek egy korombeli gyereket se az meg még
jobban padlóra
küld... már eléggé nyagy
lány vagyok szóval már totál kikészültem.már az utóbbi napokban úgy érzem hogy már nem csak lelkileg de tényleg beteg vagyok... totál... ezt a dolgot hogy a fenébe lehet megoldani hogy "mindenkinek" jó legyen?
2008. dec. 6. 20:48
1/4 A kérdező kommentje:
még egy dolog: 12 éves vagyok
2008. dec. 6. 20:49
2/4 anonim válasza:
eleg komolynak tunik.. ugy semmikep nem lehet megoldani hogy mindenkinek jo legyen.. nincs baratod vagy baratnod akire tamaszkodhatnal?? regi kapcsolatok amiket fel kellene ujitani ? semmi ? mert ha nincs akkor muszaly lessz baratokat keress. de azt is csinalhatod hogy ne figyelj oda mikor veszekednek... probald elengedni a fuled mellett mintha termeszetes lenne.. es ha veled is veszekedni probalnak csak viselkedj nyugottan.. nehogy felkapd a vizet mert az csak roszabb... csak nyugisan valaszolj arra amit kerdeznek.. tudom hogy nehez lesz de idovel tudni fogod iranyitani az erzelmeid.. tudom mert mar talalkoztam iennel... a magam szemelyeben
3/4 anonim válasza:
Szia!Hát én azt javasolnám, hogy menjél a következő félévtől normál suliba. Mond meg anyádéknak, hogy ezt kéred karácsonyra. Ha nem akarják teljesíteni,kezd el dilizni, hogy te barátokat akarsz, nem tárgyakat ajándékba. Gondolom egy karácsonyt kibírsz tárgyi ajándék nélkűl is. Írd meg nekik levélben a jézuskának címezve. Barátokra van szükséged vagy ha nem is lesznek egyből a barátaid,legalább tudsz beszélni korodbeliekkel. Meg fogod látni, hogy más is jár hasonló cipőben és fog tudni neked ötleteket, hogy hogyan lehet túlélni,ha a szülők nem nomálisan viselkednek. Neked nem kell megoldanod a szüleid problémáit-előszőr te legyél rendben, mert csak aztán tudsz segíteni másokon. Mit gondolsz?
4/4 A kérdező kommentje:
áh... nem válna be... tudják hogy már több éve nemhiszek a "jézuskában" és nincs egy barátom sem... hát... ha minden jólmegy talán a 6.-ot mr suliban kezdem.. de nem is érdekel... örülök hogy vagyok oszt kalap
remélem ok lessz minden
2008. dec. 12. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!