Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A húgom párja nem hajlandó...

A húgom párja nem hajlandó szóba állni a leendő férjemmel, ez így korrekt?

Figyelt kérdés

A húgom hat éve él együtt a párjával. A párjának egy barátjával mi egymásba szerettünk, és két éve együtt vagyunk. A húgom párja azóta nem hajlandó szóba állni vele, arra hivatkozva, hogy fél, kitúrja őt a családból. Más okot nem hallottam tőle.

Két éve várok, tűrök, hogy a helyzet javuljon. De nem. Mi azóta eljegyeztük egymást, nemsokára esküvőnk lesz. A húgom párja azonban megmakacsolta magát, nem hajlandó sem békülni, sem szóbaállni a vőlegényemmel. Ő szeretné rendezni a helyzetet egyébként, hogy legalább sikerüljön megbeszélni a problémát.

Nekem ebből nagyon elegem van. Közöltem ma a húgommal, hogy ha az ő párja nem hajlandó rendezni ezt a helyzetet, a továbbiakban én nem leszek tekintettel rá. A családi eseményeken én és a leendő férjem részt fogunk venni. Ha ő nem akar találkozni a leendő férjemmel, akkor ne jöjjön el. Igazam van van, vagy pedig nekünk kell alkalmazkodni?

2014. febr. 27. 15:52
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
9.ik vagyok és nekem is megfordult a fejemben,h ennek a nem normális viselkedés mögött az van,h te tetszel neki.
2014. febr. 27. 20:39
 22/52 A kérdező kommentje:
Soha nem mutatott ebbol semmit felem...
2014. febr. 27. 21:01
 23/52 anonim ***** válasza:
Nem értem az okot... most akkor a hugid párja azt szeretné, ha te egyedül, magányosan, vénlányként halnál meg? És ő lenne az egyetlen férfi a családban? Egész véletlenül nem királyi család sarja vagy? Talán az örökségre fáj a foga :DD Mást nem tudok elképzelni, hacsak nincs valami baja konkrétan a pároddal, amit nem mond el.
2014. febr. 27. 22:05
 24/52 anonim ***** válasza:

Most csak azt nem értem, hogy akkor az előző kapcsolatban levő pasit (miért) nem szekálta emiatt? Vagy azoktól félt, akiket nem ismert, és neki nem mert beszólni?

Én húgoddal beszélnék komolyan erről, hogy teljesen irreális és piti a párja félelme, és nem kellene hagyni, hogy ilyen semmiség miatt megbántsa a szüleidet, a párodat és téged is. Ha ez nem segít, akkor szüleid is bevethetik magukat, és beszélhetnének a pasas fejével.

2014. febr. 27. 22:16
 25/52 A kérdező kommentje:

Az előző párkapcsolatomat nem piszkálta.

Sajnos nem vagyok királyi sarj :D

A húgommal próbáltam beszélni, de valahogy kihúzza magát, azt mondja, hogy ő érti a párja félelmét, de nem tud mit csinálni vele, viszont úgy érzem, valahol neki ad igazat :(

2014. febr. 27. 22:20
 26/52 anonim ***** válasza:
84%

Azért ad neki igazat,mert a fejedre akarnak nőni.Felnőtt nő vagy nem gyerek,hogy ilyen megalázó helyzetbe kerülj.

Ismerem a szitut,nekem is a kis senki,nagyszájú öcsikém akarta megmondani ki jöjjön hozzám és ki nem.

2014. febr. 27. 22:23
 27/52 A kérdező kommentje:

Ha a húgom párja szerelmes is belém, én soha nem bátorítottam, nekem a húgom párja mindenképp tabu volt és az is lesz. Én semmit sem érzek iránta, azonfelül hogy haragszom rá a viselkedése miatt. Egy kicsit a húgomat is elfordítja a családtól.

Van egy kis rossz érzésem amiatt, hogy megmondtam a húgomnak, én többet nem leszek tekintettel arra, hogy az ő párja nem hajlandó egy légtérben lenni az enyémmel. De egyben lelki béke is szállt rám ettől.

2014. febr. 27. 22:28
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd rosszul magad. A húgod nyilván szerelmes és minden baromságra azt mondja, hogy ez a normális. De mindenképp tisztázzátok a dolgot és a legjobb lenne 4-en. Nyugodtan mindenki előtt megmondhatod, hogy ebből az jön le mindenkinek, hogy akar tőled valamit.
2014. febr. 28. 08:21
 29/52 A kérdező kommentje:

A húgom egyébként is eléggé érzékeny, és sokszor panaszkodik arra, hogy mi félreértjük és nem fogadjuk el.

Beszélgettem egy közös barátjukkal. Ő azt mondta, hogy elvileg kimondatlan szabály, hogy barát családjába tartozó nővel csak engedélykérés után lehet ismerkedni, és ezt szegte meg az én párom

-.-

2014. febr. 28. 19:33
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Csak te nem a húgod agyament pasijának a 10 éves húga vagy. Ha beveszed ezt a mesét, akkor te is nagyon naiv vagy.
2014. febr. 28. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!