Most emiatt tényleg meg kell sértődni mert nem tudunk elmenni?
Az unokatesómnak jövőhéten szombaton lesz az esküvője, az ország másik végébe persze.
Eddig ugye úgy volt, hogy megyünk. Viszont a kislányom pénteken elesett az oviba és eltörött a karja. Jövőhéten kedden fog kb kiderülni, hogy kell e műteni. Addigra lesz orvos aki a CT leltet megnézi (de több mint valószínű).
Szóltam nekik, hogy ne haragudjanak de ebben az esetben ezt kihagyjuk. Teljesen fel volt háborodva, hogy ő megrendelte a kaját, ki van fizetve és mekkora bunkók vagyunk.
63#
Szégyeld el magad, hogy lehazudozod a kérdezőt! Sajnálom, ha Te még nem hallottál alkar CT vizsgálatról. Ez a te szegénységi bizonyítványod. Az, hogy ti mindenkiről csináltok egy röntgent, majd keresztet vettek a betegre, az nem azt jelenti, hogy más sem lelkiismeretes. Én is egészségügyi dolgozó vagyok.
Ti pedig, akik azzal vádoljátok a Kérdezőt, hogy csak ki akarja húzni magát az esküvő alól és csqk kifogásol, az gondolja már végig! Szerintetek melyiket választaná az anyuka? Azt, hogy elmenjen egy esküvőre és együtt mulatozzon a családdal, vagy azt, hogy megoperjálják a 4 éves gyerekét? Nyilván az utóbbit...
Ti normálisak vagytok, vagy mi a franc van ezzel a világgal? Képtelenek vagytok a logikus gondolkozásra, komolyan mondom. Szégyeljétek magatokat!
72, te normális vagy? Keresztet vetünk a betegre??? Nem. Pont nem. Ezért nincs négy nap várakozás egy főorvosi döntésre, pláne nem gyereknél. A mi orvosaink főorvos nélkül képesek döntést hozni egy műtétről. Ha konzílium kell, megoldják azonnal, online vagy telefonon, de ez ritka.
Nincs olyan, hogy törött kart ct-zünk, gyereket pláne nem sugarazzuk feleslegesen. Max olyan töréssel várunk, ami nem egyértelmű első alkalommal, akkor van kontroll rtg pár nap múlva, de itt ugye nem erről van szó. Úgyhogy hidd el, ez a heti esküvős kamusorozat része.
74.
Én mint volt egészsegügyis is azt írom, hogy szégyen vagy.
Amúgy a többségetek ilyen középkáder, nagy pofával, professzori egóval.
Mindig, mindent megcáfoltok és jobban tudtok mindenkinél.
75#
Az ilyenek a betegeket is lehazugozzák és kinevetgélik a nővérpultban. Aztán ha kiderül, hogy tényleg baj van, azt sem tudják mihez kapjanak. Ők mindent is tudnak.
Hagy ne adjak már tájékoztatást arról, hogy ha esetleg könyökízületi sérülés lehetősége merül fel, akkor nem a röntgen az elsődlegesen választandó vizsgálati módszer. Egy 4 éves könyökízülete 2!! cm, nincs az a röntgen ami kimutatja nála a lágyrészi sérülést. Persze, lehet kezeletlenül is hagyni, az egyik barátnőmnek borzasztóan néz ki a könyöke, teljesen ki van fordulva, mert gyerekkoraban elesett, elláttás és úgy lett hagyva.
Nem biztos hogy a menyasszony haragja kifejezetten ellenetek szólt csak lehet hogy ti voltatok az utolsó csepp a pohárban.
Nekem tavaly volt az esküvőm és a vendégek egy jó nagy része ilyen olyan ürüggyel lemondta. Pl koncert jegyem van, nem biztos hogy hazaerek addigra a repülővel stb. Volt aki az utolsó pillanatig úgy volt hogy jön (előtte az apja cirkuszolt hogy már pedig őket meg kell hívni, pedig nem akartuk) aztán az esküvőn meg hűlt helye volt mindegyiknek.
És ezeket az utolsó pillanatban lemondottakat ki kell fizetnie az embernek.
Nálunk kB 20an nem jöttek el és 20 ezer per fő minimum a legtöbb helyen a kaja (nálunk több volt). Na most gondolj bele mikor egy csomóan lemondjak de te már nem tudod módosítani a létszámot és százezreket dobsz ki az ablakon.
Persze tudom hogy erre jönni fognak a kommentek hogy "aki esküvőt csinál az ezt vállalja". De az igazság az hogy az embereknek meg kevésbé kellene játszania más emberek pénzével.
Szóval lényeg a lényeg, hogy nem biztos hogy rád mérges csak lehet hogy nálad borult ki a bili, mert mondjuk te a tizedik voltál aznap aki lemondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!