Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most emiatt tényleg meg kell...

Most emiatt tényleg meg kell sértődni mert nem tudunk elmenni?

Figyelt kérdés

Az unokatesómnak jövőhéten szombaton lesz az esküvője, az ország másik végébe persze.

Eddig ugye úgy volt, hogy megyünk. Viszont a kislányom pénteken elesett az oviba és eltörött a karja. Jövőhéten kedden fog kb kiderülni, hogy kell e műteni. Addigra lesz orvos aki a CT leltet megnézi (de több mint valószínű).

Szóltam nekik, hogy ne haragudjanak de ebben az esetben ezt kihagyjuk. Teljesen fel volt háborodva, hogy ő megrendelte a kaját, ki van fizetve és mekkora bunkók vagyunk.

júl. 21. 13:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
94%

Most erre milyen választ vársz?

Én nem sértődnék meg, de ha más igen, akkor ez van.

júl. 21. 14:01
 2/91 anonim ***** válasza:
95%
Engem is bosszantana, ha lemondja valaki, mikor már ki van fizetve. De basszus nem wellnesselni mész, hanem a gyereket műtik. Az unokatesó a bunkó.
júl. 21. 14:02
 3/91 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben ki tudna jol szorakozni? Arrol nem is beszelve, hogy a kislanynak faj a karja, isten orizz, hogy ott valaki meglokje es megint elessen!

En sem mennek! De nagyon elgondolkoznek az unokatestveremhez valo hozzaallason a jovoben. ;-)

júl. 21. 14:10
 4/91 anonim ***** válasza:
19%

Emiatt megsértődni a bunkóság...

Viszont pontosan miért is nem mész?

Ha csak nem aznap műtik (amit szombat lévén nem hiszek), akkor simán el lehetne menni. Szerintem a kislány is élvezné, gondolom nem akarsz vele otthon ülni a 4 fal között, míg teljesen meg nem gyógyul. (Ha iskolaidőszak lenne, akkor gipszelt kézzel is járna gondolom, én legalábbis ugyanúgy mentem gyerekként, még ha írni nem is tudtam.)

júl. 21. 14:11
 5/91 anonim ***** válasza:
92%
4es, mert gondolom te szívesen bulizol 1-2-3 napos műtéti sebbel igaz?
júl. 21. 14:15
 6/91 A kérdező kommentje:
Kedden derül ki, hogy biztosan kell-e műteni. Ha szerencsénk van megműtik kedden, ha nem akkor a utána. Péntekig biztosan ki se engednek műtét után a kórházból.
júl. 21. 14:16
 7/91 anonim ***** válasza:
7%

miért is nem mėsz gyerek karját már most is gondolom be van gipszelve ha el van törve . mütėt meg nem biztos ,

ėn felnötkėnt egy lagziba jårogipszel låbamon elmentem és jol ėreztem magam nem hagytam volna ki fėrjem ės 2 gyerekeinkel voltunk ott.

júl. 21. 14:19
 8/91 anonim ***** válasza:
87%
7es értem, tehát akkor te elmennél ha szenvedne a gyereked. Gratulálok, minta anya lehetsz, akinek fontosabb a buli mint a gyereke jólléte
júl. 21. 14:21
 9/91 A kérdező kommentje:

A műtét több mint valószínű, hogy lesz.

És kicsike még, mert 4 éves. Hosszú az út, fájdalmai vannak, műtét után biztosan még inkább lesznek. Sokáig úgy se tudnánk ott lenni, mert alszik.

Nem szeretném kitenni felesleges procedúráknak.

júl. 21. 14:25
 10/91 anonim ***** válasza:
18%
Kizárt, hogy keddig nincs radiológus egy traumán vagy sürgősségin. És én 95 óra vagy trm ambulancián, soha nem készült karról CT a közel 30 év alatt. Soha.
júl. 21. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!