Most emiatt tényleg meg kell sértődni mert nem tudunk elmenni?
Az unokatesómnak jövőhéten szombaton lesz az esküvője, az ország másik végébe persze.
Eddig ugye úgy volt, hogy megyünk. Viszont a kislányom pénteken elesett az oviba és eltörött a karja. Jövőhéten kedden fog kb kiderülni, hogy kell e műteni. Addigra lesz orvos aki a CT leltet megnézi (de több mint valószínű).
Szóltam nekik, hogy ne haragudjanak de ebben az esetben ezt kihagyjuk. Teljesen fel volt háborodva, hogy ő megrendelte a kaját, ki van fizetve és mekkora bunkók vagyunk.
Most erre milyen választ vársz?
Én nem sértődnék meg, de ha más igen, akkor ez van.
Ilyen esetben ki tudna jol szorakozni? Arrol nem is beszelve, hogy a kislanynak faj a karja, isten orizz, hogy ott valaki meglokje es megint elessen!
En sem mennek! De nagyon elgondolkoznek az unokatestveremhez valo hozzaallason a jovoben. ;-)
Emiatt megsértődni a bunkóság...
Viszont pontosan miért is nem mész?
Ha csak nem aznap műtik (amit szombat lévén nem hiszek), akkor simán el lehetne menni. Szerintem a kislány is élvezné, gondolom nem akarsz vele otthon ülni a 4 fal között, míg teljesen meg nem gyógyul. (Ha iskolaidőszak lenne, akkor gipszelt kézzel is járna gondolom, én legalábbis ugyanúgy mentem gyerekként, még ha írni nem is tudtam.)
miért is nem mėsz gyerek karját már most is gondolom be van gipszelve ha el van törve . mütėt meg nem biztos ,
ėn felnötkėnt egy lagziba jårogipszel låbamon elmentem és jol ėreztem magam nem hagytam volna ki fėrjem ės 2 gyerekeinkel voltunk ott.
A műtét több mint valószínű, hogy lesz.
És kicsike még, mert 4 éves. Hosszú az út, fájdalmai vannak, műtét után biztosan még inkább lesznek. Sokáig úgy se tudnánk ott lenni, mert alszik.
Nem szeretném kitenni felesleges procedúráknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!