Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most emiatt tényleg meg kell...

Most emiatt tényleg meg kell sértődni mert nem tudunk elmenni?

Figyelt kérdés

Az unokatesómnak jövőhéten szombaton lesz az esküvője, az ország másik végébe persze.

Eddig ugye úgy volt, hogy megyünk. Viszont a kislányom pénteken elesett az oviba és eltörött a karja. Jövőhéten kedden fog kb kiderülni, hogy kell e műteni. Addigra lesz orvos aki a CT leltet megnézi (de több mint valószínű).

Szóltam nekik, hogy ne haragudjanak de ebben az esetben ezt kihagyjuk. Teljesen fel volt háborodva, hogy ő megrendelte a kaját, ki van fizetve és mekkora bunkók vagyunk.

júl. 21. 13:58
 61/91 anonim ***** válasza:
26%
61, te tényleg mindent elhiszel?
júl. 22. 06:31
 62/91 anonim ***** válasza:
80%
62es én inkább elhiszem amit a kérdező ír mint azt hogy vannak olyan rossz szülők akik a friss végtagtörött, frissen műtött gyereküket kényszerítenék hogy órákat utazzon utána fél éjszakát üljön egy helyben. Remélem nincsenek ilyen sz.r anyák mert nagyon sajnálnám a gyerekeiket.
júl. 22. 06:33
 63/91 anonim ***** válasza:
9%
63, én meg harminc éve dolgozom sérültekkel... Hazudik.
júl. 22. 06:36
 64/91 anonim ***** válasza:
66%

Menjen a pi...ba az unokatesó!

Nem sajnálja azt a pici lányt, csak a pénz a fontos neki??

Ha van pénz majomra, legyen banánra is. Vagy csak azért tart lagzit, hogy majd biztos visszajön az ára?

Alap esetben lehet, hogy küldtem volna pénzt, de miután ekkora tahó és nyilvánvalóan nem az bántja, hogy a nagy napon nem lesztek ott, csak a pénzt sajnálja, egy forintot sem küldenék.

júl. 22. 07:37
 65/91 anonim ***** válasza:
76%

Aki értetlenkedik azon, hogy csak kedden lesz doki, az nyilvánvalóan fővárosi, és ugyanúgy tagadja az orvoshiányt, mint a tanárhiányt.

Kicsit nézzetek körül, van olyan kismama, akinek 100 km-t kell utaznia, ha beindul a szülés, mert a közelebbi kórházban MEGSZŰNT a szülészet.

júl. 22. 08:33
 66/91 anonim ***** válasza:
88%

Mit nem lehet azon elhinni, hogy majd a főorvos fogja eldönteni lesz-e műtét és nem az éppen ügyeletben lévő valaki?

Nyilván készült rtg. nem azon van a hangsúly, sőt lehet, hogy az ügyeletes is el tudná dönteni, de mivel nincs közvetlen életveszélyben, lehet, hogy a főorvos "áldása" kell hozzá. A kórházakban is megvan a hierarchia, meg ugye a szabad kapacitást, financiális dolgokat is figyelembe kell venni. Nem egyszerűen fekete és fehér ez!

A kérdésre válaszolva, pedig jó nagy bunkó az unokatesó, egy ft.-ot sem küldenék.

júl. 22. 09:56
 67/91 anonim ***** válasza:
8%

Engem is műtöttek - törött csukló -, két napra rá már a barátokkal szaladgáltam gipszelt kézzel.

Fájdalmaim már nem voltak, csak szokni kellett a gipszet, meg a lelkemre kötötték, ne essek el, de hol tartasz benn ynáron egy 12 éves gyereket? :D

De olyan sincsen, hogy 3-4 nappal a sérülés után műtenek. Aha. Bevisznek, rtg és ha kell, akkor aznap! elvégzik.

júl. 22. 11:40
 68/91 anonim ***** válasza:
8%
De persze a sok okos mindent bekajál. Az a nayg helyzet, hogy a kérdezőnek rhadtul nincs kedve menni, de a gyerekre fogja.
júl. 22. 11:41
 69/91 anonim ***** válasza:
100%

67# Te sem hallottál még az orvos, ápoló hiányról?

Mi nem világos azon, hogy a főorvos fogja eldönteni??

4 éves kisgyerekről van szó, ne hasonlítsd már 12éveshez!

júl. 22. 12:45
 70/91 anonim ***** válasza:
10%

"gazából nem ez a kérdés, hogy elmenjünk e. Biztosan nem fogok 10 órát oda vissza utazni a 40 fokban egy törött/frissen műtött kisgyerekkel."

Nekem van egy olyan érzésem, hogy amúgy sem volt kedvetek menni.

júl. 22. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!