Most emiatt tényleg meg kell sértődni mert nem tudunk elmenni?
Az unokatesómnak jövőhéten szombaton lesz az esküvője, az ország másik végébe persze.
Eddig ugye úgy volt, hogy megyünk. Viszont a kislányom pénteken elesett az oviba és eltörött a karja. Jövőhéten kedden fog kb kiderülni, hogy kell e műteni. Addigra lesz orvos aki a CT leltet megnézi (de több mint valószínű).
Szóltam nekik, hogy ne haragudjanak de ebben az esetben ezt kihagyjuk. Teljesen fel volt háborodva, hogy ő megrendelte a kaját, ki van fizetve és mekkora bunkók vagyunk.
Ne menjetek! En sem tennem ki a gyereket ennek. Furcsa, h ennyire nem erti ezt meg, mikozben a nagy napjan, a buli heveben lehet eszre sem veszi majd, h nem vagytok ott...
Az unokatesonak elutalnam a rajuk szant osszeget, de minimum a kaja arat, aztan lehet ritkitani a baratkozast.
1. Nem biztos még a műtét.
2. Szerencsés az, akinek a műtéti seb csak akkor fáj, ha kilép a házból...
Egy kis figyelemelterelés még jól is jöhetne.
(Volt műtétem, és addig fájt a legjobban, míg feküdtem, mikortól már engedtek járókerettel közlekedni, és nem voltam bezárva, egyből jobb lett...)
Azért egy 4 éves kicsiről beszélünk. Nem egészen úgy tűr mint egy felnőtt ember.
Ha pénteken haza engednek a kórházból, szombaton hajnalban indulni kell mert délután 14;00-kor kezdődik az esküvői szertartás.
#16-os
4 eves kislanyrol van szo, konyorgom, hagy dontse mar el az anyja, h mi a jo neki, o ismeri a legjobban.
Ki a f@szt erdekel, h te hogy csinaltad...
Nincs az az isten, amiért elmennék. Elküldeném nekik a pénzt, amit rájuk szántam és ott rohadjanak meg, ahol vannak, többet biztosan nem találkoznék velük.
Mindig, minden körülmények között a gyerek az első! És igen, sajnos vannak anyák (?) akiknek ez nem egyértelmű.
Jobbulást és mihamarabbi gyógyulást a kislánynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!