Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most emiatt tényleg meg kell...

Most emiatt tényleg meg kell sértődni mert nem tudunk elmenni?

Figyelt kérdés

Az unokatesómnak jövőhéten szombaton lesz az esküvője, az ország másik végébe persze.

Eddig ugye úgy volt, hogy megyünk. Viszont a kislányom pénteken elesett az oviba és eltörött a karja. Jövőhéten kedden fog kb kiderülni, hogy kell e műteni. Addigra lesz orvos aki a CT leltet megnézi (de több mint valószínű).

Szóltam nekik, hogy ne haragudjanak de ebben az esetben ezt kihagyjuk. Teljesen fel volt háborodva, hogy ő megrendelte a kaját, ki van fizetve és mekkora bunkók vagyunk.

2024. júl. 21. 13:58
 11/91 anonim ***** válasza:
95%
A 7-es NEM anya, NEM apa, hanem csak provokálni akar, ez a szórakozása, sok kérdésnék ír hülyeségeket, csak azért, hogy ellenkezzen a normális emberekkel
2024. júl. 21. 14:26
 12/91 anonim ***** válasza:
13%
Ja, és a traumatológusaink képesek leletezés nélkül, felvétel alapján dönteni.
2024. júl. 21. 14:27
 13/91 anonim ***** válasza:
86%
Na ezért gyűlölöm az esküvőket
2024. júl. 21. 14:28
 14/91 anonim ***** válasza:
91%

Ne menjetek! En sem tennem ki a gyereket ennek. Furcsa, h ennyire nem erti ezt meg, mikozben a nagy napjan, a buli heveben lehet eszre sem veszi majd, h nem vagytok ott...

Az unokatesonak elutalnam a rajuk szant osszeget, de minimum a kaja arat, aztan lehet ritkitani a baratkozast.

2024. júl. 21. 14:29
 15/91 A kérdező kommentje:
CT-t kellett csinálni, mert nem volt egyértelmű a röntgenen, hogy így van pontosan a törés. Ezt mondták, hogy kedden lesz a főorvos úr aki megnézi és eldönti.
2024. júl. 21. 14:29
 16/91 anonim ***** válasza:
8%

1. Nem biztos még a műtét.

2. Szerencsés az, akinek a műtéti seb csak akkor fáj, ha kilép a házból...

Egy kis figyelemelterelés még jól is jöhetne.

(Volt műtétem, és addig fájt a legjobban, míg feküdtem, mikortól már engedtek járókerettel közlekedni, és nem voltam bezárva, egyből jobb lett...)

2024. júl. 21. 14:30
 17/91 A kérdező kommentje:

Azért egy 4 éves kicsiről beszélünk. Nem egészen úgy tűr mint egy felnőtt ember.

Ha pénteken haza engednek a kórházból, szombaton hajnalban indulni kell mert délután 14;00-kor kezdődik az esküvői szertartás.

2024. júl. 21. 14:32
 18/91 anonim ***** válasza:
88%

#16-os

4 eves kislanyrol van szo, konyorgom, hagy dontse mar el az anyja, h mi a jo neki, o ismeri a legjobban.

Ki a f@szt erdekel, h te hogy csinaltad...

2024. júl. 21. 14:34
 19/91 anonim ***** válasza:
92%

Nincs az az isten, amiért elmennék. Elküldeném nekik a pénzt, amit rájuk szántam és ott rohadjanak meg, ahol vannak, többet biztosan nem találkoznék velük.

Mindig, minden körülmények között a gyerek az első! És igen, sajnos vannak anyák (?) akiknek ez nem egyértelmű.

Jobbulást és mihamarabbi gyógyulást a kislánynak!

20/91 anonim ***** válasza:
82%
Az unokatestvered mondja le, amit rendelt nektek! Es problem solved. De oda is adhatja valakinek, eskuvo utan osszecsomagolva a maradekot, ahogy szokas. ;-) Ja, ha valaki a penzre utazik, az mas... O az anyagi veszteseget latja csak, hogy feleslegesen fizetett es raadasul penzt sem rud toletek szerezni. Kozben eszebe nem jut a kislanyt sajnalni. Errol szol az egesz! :-/

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!