Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most emiatt tényleg meg kell...

Most emiatt tényleg meg kell sértődni mert nem tudunk elmenni?

Figyelt kérdés

Az unokatesómnak jövőhéten szombaton lesz az esküvője, az ország másik végébe persze.

Eddig ugye úgy volt, hogy megyünk. Viszont a kislányom pénteken elesett az oviba és eltörött a karja. Jövőhéten kedden fog kb kiderülni, hogy kell e műteni. Addigra lesz orvos aki a CT leltet megnézi (de több mint valószínű).

Szóltam nekik, hogy ne haragudjanak de ebben az esetben ezt kihagyjuk. Teljesen fel volt háborodva, hogy ő megrendelte a kaját, ki van fizetve és mekkora bunkók vagyunk.

júl. 21. 13:58
 51/91 anonim ***** válasza:
93%

Mit és miért kellene kifizetni?

Ne őrüljetek már meg!

Milyen lúzerek ezek, hogy hozzávágják a vendéghez, mennyibe kerül?

Ha telik majomra, banánra is teljen vagy lehet 2 tanus esküvő.

júl. 21. 17:53
 52/91 babyboom567 ***** válasza:
65%
Kérdező! Én elküldeném nekik azt a pénzt, amit oda szántam,és az esküvő után írnék nekik egy "kedves "levelet,és megszakítanám velük a kapcsolatot,mert ekkora gyökér emberekre akkor sincs szükséged ha családtag.
júl. 21. 19:19
 53/91 anonim ***** válasza:
45%

Az 52-nek teljesen igaza van!

Mar miert kene kifizetni a kajad dijat, ha meg sem eszed? Irtam, mondja le a csaj, vagy adja oda valakinek. Ha nem, akkor penny pincher. Amugy is mindegy mar, innentol kuka. ;-)

júl. 21. 19:29
 54/91 anonim ***** válasza:
90%
Én se vinném a gyermekem ilyen esetben, a sértődést meg a helyén kell kezelni , sz@@ni rá :D
júl. 21. 19:44
 55/91 anonim ***** válasza:
91%
Én egy ilyen után nemhogy a nekikszánt összeget vagy az ajándékot, de még a kaja árát sem küldeném el nekik. De még azt is letagadnám hogy a rokonom.
júl. 21. 20:31
 56/91 anonim ***** válasza:
89%
En is pont ugyanugy, ahogy az 56. Ugye nem kell magyarazni, miert? ;-)
júl. 21. 20:35
 57/91 anonim ***** válasza:
90%
Amugy a kaja arat elkuldeni nevetseges! Nem is ertem!!! Mire fel??? Fizetni azert, amit meg sem ettem? Tiszta luzer tempo. :-/ ;-)
júl. 21. 20:36
 58/91 anonim ***** válasza:
82%

Küldess anyukáddal éthordót, akkor nem megy kárba a kajátok 🤣👌

Nehogy már kifizetgesd ennek a tuskónak. Biztosan nem mennék a törött vagy legalábbis fájós kezű gyerekkel esküvőzni a halál fszára a 40 fokban. Pedig a fiam 3,5 éves, inádja a partikat meg a társaságot. De nem tenném ki ennek, embertelen lenne.

Hadd sértődjön meg, szíve joga. Neked meg le se tojni van jogod, a gyereked a fontos, nem az, hogy ki mit szól a döntéseidhez.

júl. 21. 20:55
 59/91 anonim ***** válasza:
100%
56-os írta meg az én véleményemet is. Felháborító!!!
júl. 21. 21:18
 60/91 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez rettenetes, hogy csak kedden lesz orvos. Az én fiamat még aznap, igaz éjjel, de megműtötték. 10 éve. Nem gipszelték műtét után, egy hosszú fém volt benne és 6 hétig nem ment oviba. Utána ki is kellett venni a fémet, másik műtét. Igaz, a könyöke volt, csont is tört és el is mozdult. Dehogy mentem volna vele esküvőre. Te vagy az anyja, te döntesz.
júl. 21. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!