Ezen így meg kell sértődni?
Árokba csúsztam, de az autó nem sérült meg egyáltalán, csak nem tudtam kijönni, mert a kerék egy helyben forgott. A bátyám kamionsofőr és őt hívtam fel, majd kijött megnézni. Kb 15 percben belül meg is érkezett, majd azt mondta, hogy nincs nagy baj, mert ezt könnyen ki tudjuk húzni onnan, csak elmegy kötélért. Ezután majd 2 órán át ott álltam egyedül az árokparton mint egy közönséges útszéli, mire visszajött a kötéllel.
Elég meredek volt az árokpart, és ahogy felhúzott az útra leszakadt a lökhárítóm és félig az autó maga alá is gyürte. Erre szó szerint csak ennyit mondtam : Lehettél volna óvatosabb. Erre felháborodva azt válaszolta, hogy: B+ a qrva autód, legközelebb hívj darut! Ezután nagy sebesen elviharzott, és azóta a telefont sem veszi fel.
Igaza volt. Máskor, ha árokba vezeted az autódat (nem jeges, de még csak nem is vizes úton, mert most csontszáraz minden), hívjál darut, fizesd ki a díját, aztán majd neki pattoghatsz, ha valami kárt csinál.
Aztán majd rájössz, hogy mennyit spóroltál most azon, hogy a tesód kihúzott.
Egyébként, ha leszakadt a lökhárító, akkor lehet, hogy az volt már gyatra állapotban, nem a tesód hibázott.
Szerintem valószínűleg nem elég jó a kapcsolatotok alapból, egyikőtök se jól reagált, szóval valószínűleg nem is megfelelő érzelmi nevelést kaptatok, mint ahogy rengetegen -velem együtt.
Ez a magyarázat a kialakult helyzetre. Logikus mindenkinek a maga szemszögéből, de nem egészséges.
"ott álltam egyedül az árokparton mint egy közönséges útszéli"
Hát te vagy teljesen hülye vagy, vagy kamu a kérdés. Nem akarok rosszindulatúnak tűnni, úgyhogy a másodikra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!