Normális ha ezért sértődnek meg egyes családtagok?
Messengeren szoktak küldeni apám és a felesége (35-49 évesek) humoros tartalmú képeket de a legtöbbjük olyan lejárt gagyi poén amit tipikusan az idősebb 40+ szülők raknak ki az oldalukra és azért sértődtek meg mert sose nyomtam semmi reakciót rájuk válaszként. Én általában csak megnézem, ha haverok küldenek akkor is max abban az esetben nyomok rá reakciót ha őszinte és tényleg nevetek rajta és sose volt ebből probléma.
Azt mondták ez illetlenség, tiszteletlenség, bunkóság, hogy nem válaszolok rá legalább egy sírós emojival, mintha nem érdekelne amiket küldenek.
Ezért nem is küldenek azóta üzenetet.
Meglepett ez az egész felfogás.
Rendszeresen lejárok oda vissza 400km meglátogatni őket mert faluba költöztek és ennek ellenére is ilyen hülyeségekért kaptam a lecseszést amikor ott voltam. Bezzeg pl bátyámat nem csesztetik semmi miatt, pedig sose megy le hozzájuk vagy hívja fel őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!